Forum » Strojna oprema » Radeon 9600xt
Radeon 9600xt
Poly ::
Zdravo,
tudi jaz sem naložila WIN 7, vse super, zdaj pa mi ne prepozna grafične kartice(Radeon 9600xt).Po forumih sem zasledila, da driverjev za to kartico ne bo. Prosim povejte mi, katero kartico, seveda rabljeno, naj kupim, da bo zadeva delala. Plata Asus a7n8x-e deluxe, ram 2 X 512. Pa prosim ne predlagajte nakupa novega pc-ja, ker mi ta še povsem odgovarja.
Hvala,
Poly
tudi jaz sem naložila WIN 7, vse super, zdaj pa mi ne prepozna grafične kartice(Radeon 9600xt).Po forumih sem zasledila, da driverjev za to kartico ne bo. Prosim povejte mi, katero kartico, seveda rabljeno, naj kupim, da bo zadeva delala. Plata Asus a7n8x-e deluxe, ram 2 X 512. Pa prosim ne predlagajte nakupa novega pc-ja, ker mi ta še povsem odgovarja.
Hvala,
Poly
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mercator PikaOddelek: Loža | 4621 (773) | Magic1 |
» | Kratka anketa - prosim za pomoč - izpolnitevOddelek: Šola | 2693 (2432) | lebdim |
» | Format digitalnega potrdila za ProklikOddelek: Pomoč in nasveti | 2784 (2581) | branc |
» | Klic z banke celje glede MasterCard kartice!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3134 (2406) | jishiri |
» | priklopitev dveh crt monitorjev (ati radeon 9100 agp)Oddelek: Strojna oprema | 1703 (1557) | monaghz |