Forum » Slo-Tech » Prostor na s-t strežniku.
Prostor na s-t strežniku.
Tic ::
Zanima me, če se ga da kupit al pa se ga da v najem? Delam eno resno pc stran, kjer bom predstavil moje delo. (kompresorsko hlajenje itd, tako ko je en naredu ko je mel celo kišto vodno hlajeno - nevem linka). A bi se dalo kej zment. Domeno bi imel itak svojo...
DODATEK: a je vaša skripta naprodaj?
DODATEK: a je vaša skripta naprodaj?
persona civitas ;>
- spremenil: Tic ()
bradek ::
Na vse ti bo odgovoril Primoz, ki se vrne iz morja v sredo. Skripta ni naprodaj :)
lp
Brad3K
lp
Brad3K
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bradek ()
PaJo ::
Skripte zagotovo niso na prodaj, glede web hostinga pa se bi dalo kaj postorit:) Odisno samo od tvojih potreb
V glavnem, ze parim smo pomagali na noge bomo pa se tebi
V glavnem, ze parim smo pomagali na noge bomo pa se tebi
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Tomi ::
Skripta je vredna Primoževe glave, tako da se raje ne igraj
Sicer ni tako hudo, samo naprodaj pa res ni, ker je vanjo vključenih veliko ur......prepričevanja, da naj jo Primož dopolni..
Sicer ni tako hudo, samo naprodaj pa res ni, ker je vanjo vključenih veliko ur......prepričevanja, da naj jo Primož dopolni..
metrodusa.blogspot.com
Primoz ::
Hosting na slo-techu ni mozen... je pa mozen "nekje" drugje (glejte, kje je aaunique.com ter icevulcano.com), vendar samo, ce zgledas:
1) zaupanja vreden
2) normalen
3) kompetenten
1) zaupanja vreden
2) normalen
3) kompetenten
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SonyEricsson P990i in Ebay??Oddelek: Mobilne tehnologije | 1279 (1078) | profii |
» | Let me introduce my self, I`m SLO-TECHOddelek: Slo-Tech | 1556 (1270) | dexter |
» | Kaksno skripto uporablja SloTech za cel siteOddelek: Slo-Tech | 1633 (1328) | Tomi |
» | Svoja www stran ?Oddelek: Omrežja in internet | 2815 (2322) | singular |