Forum » Pomoč in nasveti » TP-link TL-WN422G na Backtrack 4
TP-link TL-WN422G na Backtrack 4
pravnik66 ::
Imam problem. Kada pokrenem Backtrack 4 na svom Toshiba A300 laptopu on prepoznava samo bult-in wifi card a ne i TL-WN422G USB adapter (sa Atheros chipsetom). Kada odem na "USB devices" vidim da je tamo izlistan USB Wlan adapter ali kada pokušam u konzoli sa naredbom "airmon-ng" on mi izlista samo built-in adapter. Ja sam početnik u korištenju Linux baziranih OS-a i neznam kako da aktiviram USB adapter. Postoji li kakva naredba ili...? Dosta sam googlao o tome ali nisam nasao rjesenje... Molim za pomoc...
denzl_car ::
Pozdrav,
da, to dobro radi sa BT4 Pre Final! Reci mi, zašto trebaš bootable CD? Priporočam ti VMWare!
da, to dobro radi sa BT4 Pre Final! Reci mi, zašto trebaš bootable CD? Priporočam ti VMWare!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7086 (6533) | Cervantes |
» | KabelOddelek: Kaj kupiti | 804 (616) | Mare3 |
» | Ati Sapphire HD 4870 bios/ pomočOddelek: Strojna oprema | 1421 (1115) | delfinus |
» | Pokvarjen trdi disk prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 2183 (2029) | Vlady |
» | Prenosni računalnik - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1316) | SimplTech |