Forum » Mobilne tehnologije » simobil - konec naročnine
simobil - konec naročnine
MoMan ::
am kolk, da kej simobil popust ko je konec naročnine?
ker meni se bliža pa me zanima, če se mi splača počakat al ne.
ker meni se bliža pa me zanima, če se mi splača počakat al ne.
http://www.VPT-Webs.com
neres ::
Jaz sem ravno danes dobil na dom neko reklamo, da lahko dobim popust če se vežem za 24 mesecev (če ne vzamem telefona).
Po pravici povedano niti nisem razumel točno koliko je tega popusta.. piše neki 40EUR + 50EUR v obliki bonusa na pogovore in storitve..
Po pravici povedano niti nisem razumel točno koliko je tega popusta.. piše neki 40EUR + 50EUR v obliki bonusa na pogovore in storitve..
bosko1982 ::
Jaz sem ravno danes dobil na dom neko reklamo, da lahko dobim popust če se vežem za 24 mesecev (če ne vzamem telefona).
ja isto je meni pisalo pred 6imi meseci ko sem podaljševal.... popust dobiš samo na pogovore+storitve (50€), na telefone več ne dajo popuste (vsaj jaz nisem dobil).
katastrofa od človeštva...
Hardstyle ::
Pač nena podaljšaš naročnine ampak jo ponovno skleneš. Tako dobiš popust za telefon ampak se spet vežeš za 24 mesecev.
ja isto je meni pisalo pred 6imi meseci ko sem podaljševal.... popust dobiš samo na pogovore+storitve (50€), na telefone več ne dajo popuste (vsaj jaz nisem dobil).
Sem izvedel da gre dejansko za dve varianti in lahko izberem:
A) telefon + 50€ popusta pri naročnini
ali
B) 40€ + 50€ popusta pri naročnini (torej 90€ popusta pri naročnini)
To naj bi bil nek popust na zvestobo, ampak te ponudbe baje ne dobijo vsi... (mogoče je ne dobijo tisti, ki so v preteklosti že imeli podobne popuste)
MoMan ::
hm.. kaj pa se mi bolj splača telefon za 120EUR + 50EUR popusta pri naročnini
ali telefon v prosti prodaji za 200EUR
ali telefon v prosti prodaji za 200EUR
http://www.VPT-Webs.com
zee ::
definitivno telefon v prosti prodaji.
zanimiva rec v Sloveniji je, da te pride telefon z operaterjevo "subvencijo" (torej dvoletno pogodbo) ravno toliko ali le malenkost manj kot enak telefon v tujini brez te subvencije.
zanimiva rec v Sloveniji je, da te pride telefon z operaterjevo "subvencijo" (torej dvoletno pogodbo) ravno toliko ali le malenkost manj kot enak telefon v tujini brez te subvencije.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
dfajt ::
Je treba biti pazljiv, če vzameš 40EUR subvencije, se ponovno vežeš na Simobil za 24 mesecev in v tem času ne moreš kupiti subvencioniranega telefona!
MoMan: Ne vem, tvoja odločitev. Sem pa zdaj našel tu še ene popuste (predvsem uno Collegium kartico za nakup telefona):
http://www.orto.si/ponudba/ugodnosti-za...
Če sem prav razumel se moraš itak za vsak popust oz. telefon vezat za dve leti. In potem sicer lahko tudi prej kupiš telefon, ampak ne po najnižji ceni, ampak moraš nekaj doplačat.
http://www.orto.si/ponudba/ugodnosti-za...
Je treba biti pazljiv, če vzameš 40EUR subvencije, se ponovno vežeš na Simobil za 24 mesecev in v tem času ne moreš kupiti subvencioniranega telefona!
Če sem prav razumel se moraš itak za vsak popust oz. telefon vezat za dve leti. In potem sicer lahko tudi prej kupiš telefon, ampak ne po najnižji ceni, ampak moraš nekaj doplačat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peticija Vezava za oba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8632 (6921) | MrStein |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18282 (9091) | dk02 |
» | Tusmobil-kateri telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 4175 (3494) | Redneck |
» | Orto u nulo - konec za nevezane naročnike?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3740 (2577) | Hardstyle |
» | Kateri paket za zamenjavo džabesta???Oddelek: Mobilne tehnologije | 2505 (2046) | Dr_M |