Forum » Strojna oprema » monitor se ne vžge
monitor se ne vžge
LordTado ::
lp
Mam doma en monitor lg 27" in včasih zafrkava z vžigom,in sicer takrat ko je par dni ugasnjen in ga hočeš pol pržgat iz nule se pravi ne stanje pripravljenosti ampak čist ugasnjen.Pol ko pa ga zmakneš ven iz elektrike pa čez čaz nazaj not pa gre normalno pol naprej,tudi če ga ugasneš in takoj pržgeš...
A je kdo mel že tak problem?
lp
Mam doma en monitor lg 27" in včasih zafrkava z vžigom,in sicer takrat ko je par dni ugasnjen in ga hočeš pol pržgat iz nule se pravi ne stanje pripravljenosti ampak čist ugasnjen.Pol ko pa ga zmakneš ven iz elektrike pa čez čaz nazaj not pa gre normalno pol naprej,tudi če ga ugasneš in takoj pržgeš...
A je kdo mel že tak problem?
lp
rejven ::
kondenzatorji so verjetno pri koncu, vsaj tko je blo pri mojem. nove nalotaj pa bo verjetno.
Pyr0Beast ::
Switcherski napajalniki včasih ne štartajo ravno zaradi slabih kondijev, oz. zaštartajo vendar se nato zaradi zaščite izklopijo.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
RTV servisi ne delajo več ? :)
LordTado ::
pa ko ga pržgeš je lahk 1 leto neprestanoma pržgan pa je ok,sam če je dlje izklopljen...
Jop jop. Kondiji se ohladijo. Poslabšajo se jim karakteristike in ne dela več.
Ne. Daj ga meni
hec. Seveda se da. Če je napaka v napajalnem vezju so take zadeve poceni za popravit, v rangu 20-30€.
hec. Seveda se da. Če je napaka v napajalnem vezju so take zadeve poceni za popravit, v rangu 20-30€.
glistovje ::
hmmm... mau sm gledou po net-u in sm najdu napako http://www.ccl-la.com/LCDrepair4.htm sm nism tok pogumen da se spustim v to. lahk sm še bl zabrkljam
biu sm kle v kočevju pr serviserju in je reku da ga mora poslati v lj, in samo to da ga pošlje me bo koštalo 30EUR + popravilo + deli!!! sm mislu da mu bom opalu en kacot!
in zdj sm skeptičen, ne vem kaj bi...
biu sm kle v kočevju pr serviserju in je reku da ga mora poslati v lj, in samo to da ga pošlje me bo koštalo 30EUR + popravilo + deli!!! sm mislu da mu bom opalu en kacot!
Hah ?
Ti bom zrihtal (Novo mesto) če pripelješ. Kondiji so 1€ na komad, poštnina in stroški so 7€, če naročim. Torej kake 12€ materiala vse skupaj. Za 20€ se zrihta, pa še grancijo ti dam pol leta, če bo kaj narobe :)
Ti bom zrihtal (Novo mesto) če pripelješ. Kondiji so 1€ na komad, poštnina in stroški so 7€, če naročim. Torej kake 12€ materiala vse skupaj. Za 20€ se zrihta, pa še grancijo ti dam pol leta, če bo kaj narobe :)
rejven ::
hmmm... mau sm gledou po net-u in sm najdu napako http://www.ccl-la.com/LCDrepair4.htm sm nism tok pogumen da se spustim v to. lahk sm še bl zabrkljam
če že sedaj ne dela slabš ne more bit
Zihr je nategun, če nezna kondijev zamenjat oz. ti hoče +30€ zaračunat. ptt za tak lcd je pa tud cca 10€...
mislim, da si za ta dnar nimas kej razmislat, vsaj če se zadeve neboš sam lotu. Mojmu kolegu je reku na servisu 200€ :))). Res da mu ni povedal, da so kondiji ampak mu je seveda našteval to in ono :)fak no keri nateguni :P
glistovje ::
Hah ?
pa se nebi branu če bi mi ga zrihtal :) ti pošljem ZS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo LCD monitorja, servis?Oddelek: Strojna oprema | 3805 (2717) | MrStein |
» | Napihnjen kondenzatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1590 (1244) | LordTado |
» | napetosti na napajalcuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1446 (1255) | LordTado |
» | Problem s prižiganjem sistemaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1966 (1597) | Pyr0Beast |
» | Gigabyte s suhimi kondenzatorjiOddelek: Novice / Matične plošče | 4175 (2674) | RejZoR |