Forum » Zvok in slika » ATI Radeon x1650
ATI Radeon x1650
Yaho ::
Zdravo.
Kupil sem graficno kartico ATI Radeon x1650(AGP 8x) in ko instaliram gonilnike mi po prvem izklopu racunalnika naredi rezolucijo na 640x480 in barve na 4bit. Instaliral sem prilozene gonilnike, ki sem jih dobil zraven. Poizkusil sem z gonilniki z interneta ter z gonilniki omega. Napaka se mi vedno ponovi.
Konfiguracija:
Ime osnovne plošče Gigabyte GA-K8VT800 v1
Tip procesorja AMD Athlon 64, 1800 MHz 2800+
RAM: 2x 512MB Kingston
Napajalnik: 550W
V naprej se zahvaljujem za odgovore.
Kupil sem graficno kartico ATI Radeon x1650(AGP 8x) in ko instaliram gonilnike mi po prvem izklopu racunalnika naredi rezolucijo na 640x480 in barve na 4bit. Instaliral sem prilozene gonilnike, ki sem jih dobil zraven. Poizkusil sem z gonilniki z interneta ter z gonilniki omega. Napaka se mi vedno ponovi.
Konfiguracija:
Ime osnovne plošče Gigabyte GA-K8VT800 v1
Tip procesorja AMD Athlon 64, 1800 MHz 2800+
RAM: 2x 512MB Kingston
Napajalnik: 550W
V naprej se zahvaljujem za odgovore.
Lp, Yaho
st0jko ::
Ja.. Ko naložiš gonilnike moraš restartat. Po restartu se novi gonilniki prvič naložijo z defaultnimi nastavitvami. Potem samo še enkrat nastavi resolucijo itd... Po naslednjih restartih bi moralo delovati normalno.
keks?
Yaho ::
sej jas ko ga restartam mi deluje normalno. Samo ko pa prvic compa vgasnem pa ga nazaj prizgem mi naredi tako rezolucijo..aja pozabo sem napisat da ni samo to da mi jo spremeni ampak je pol ne morem niti popravit na zeljeno rezolucijo...pol morem met 640x480 in 4bite barv. Ko pa gonilnike dol zbrisem pa lahko spet normalno nastavljam rezolucijo.
Lp, Yaho
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ekran šteka ob igranju preproste igre!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3834 (3086) | Cirosiro |
» | Hypermemory na ati mobiliti radeon x1350Oddelek: Strojna oprema | 1969 (1451) | Pyr0Beast |
» | Zakaj mi ob zagonu win spremeni resolucijo?Oddelek: Strojna oprema | 807 (771) | ginekolog |
» | Najbolj pogoste resolucijeOddelek: Omrežja in internet | 1011 (865) | Spajky |
» | 2diska@sata si3112 = problemOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (833) | fictionel |