Forum » Programska oprema » Prenos v Internet Explorer-ju 8
Prenos v Internet Explorer-ju 8
slitkx ::
Ima kdo v IE8 težave s prenosom datotek? Če ja, kako to rešiti?
Problem je tako v 32-bitni kot 64-bitni verziji.
Pa vnaprej...ne zanimajo me predlogi za alternativne brskalnike. Zanima me rešitev v IE8 in to je to.
Problem je tako v 32-bitni kot 64-bitni verziji.
Pa vnaprej...ne zanimajo me predlogi za alternativne brskalnike. Zanima me rešitev v IE8 in to je to.
- spremenil: slitkx ()
lali12 ::
Zahtevana stran ni na voljo. Vse imaš napisano in razloženo. Si pač naletel na stran, ki res ni na voljo. Pa ja poskusi na isti strani z drugim brskalnikom, da boš lahko z gotovostjo rekel, da je kriv IE8.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
Saj ravno v tem je catch. - Na katerikoli strani mi javi, da prenos ni na voljo. Na tej katerikoli drugi strani z drugim brskalnikom prenos je možen in se tudi izvede. Tole mi deluje kot nekakšna restrikcija prenosa v nastavitvah, vendar v nastavitvah nisem našel ničesar takega, kar bi lahko vplivalo na prenos.
Npr. na http://www.filehippo.com so vsi prenosi na voljo, pa od tam ne morem ničesar povleči z IE8.
Npr. na http://www.filehippo.com so vsi prenosi na voljo, pa od tam ne morem ničesar povleči z IE8.
Zgodovina sprememb…
Sem zdaj resetiral vse nastavitve v IE8, pa download deluje. Bom potlej step by step preveril, kaj je bil vzrok.
- Evo, po resetu sem vse nastavitve dal tako, kot so bile prej in prenos je sedaj ok. Kaj naj rečem, dosjeji X... ;) :D
- Evo, po resetu sem vse nastavitve dal tako, kot so bile prej in prenos je sedaj ok. Kaj naj rečem, dosjeji X... ;) :D
Zgodovina sprememb…
lali12 ::
Samo, da si zrihtal in da dela normalno. ajd
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravkar izšel Internet Explorer 9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21686 (17075) | techfreak :) |
» | Internet Explorer 9 Beta na voljo javnostiOddelek: Novice / Brskalniki | 11815 (9756) | RoSeR |
» | Internet Explorer 9 Beta dobila datum izidaOddelek: Novice / Brskalniki | 9002 (7201) | Jst |
» | Microsoft odsvetuje Googlov Chrome FrameOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4662 (3227) | mspiller |
» | Internet Explorer 8 najboljši proti malwaru (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10299 (7456) | FitnessBoy |