Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti opremo za prenosnik-kvalitetno
Kje kupiti opremo za prenosnik-kvalitetno
;-) ::
Gledam po slovenskih trgovinah pa nikjer ne najdem nobene pametne trgovine za nakup opreme za prenosnik, med to sodi:
-Nahrbtnik-in ne torba, razen če ustreza mojim zahtevam(vanjo mora iti polnilec za prenosnik, prenosnik, miška ter Akta mapa. 17.4col je velikost
-Avtopolnilec (lahko je pretvornik 12-240W), sicer jih imajo pri conradu, ampak me motijo tiste zaščite da se ne izprazni akumulator, ker potem mi vedno piska ko je ugasnjen avto.
-Baterije. V sloveniji nisem našel pametne trgovine z baterijami za prenosnike.
-Bluetooth modul za gps
-Grafične pa se sploh dobijo kje razen na servisu?
-Nahrbtnik-in ne torba, razen če ustreza mojim zahtevam(vanjo mora iti polnilec za prenosnik, prenosnik, miška ter Akta mapa. 17.4col je velikost
-Avtopolnilec (lahko je pretvornik 12-240W), sicer jih imajo pri conradu, ampak me motijo tiste zaščite da se ne izprazni akumulator, ker potem mi vedno piska ko je ugasnjen avto.
-Baterije. V sloveniji nisem našel pametne trgovine z baterijami za prenosnike.
-Bluetooth modul za gps
rdecaluc ::
Razen kakšni bolj redki laptopi, ki imajo mxm ploščico na kateri je ločena grafična, ta opcija za večino laptopov ni obstoječa. Če pa imaš to srečo, da jo imaš, potem pa ti ostane ebay oz. mxm store.. izbira ni velika.. ok verjetno bi šlo tudi na servisu. Ampak pogoje je mxm.
Glede avtopolnilcev pa .. hmm.. na mimovrste al pa enaa ali pa kakšne te večje trgovine nimajo brez te zaščite ?
Est modus in rebus. ,typos
;-) ::
wtf pipi?
rdecaluc hvala.
Se pa 17" pa bom spravo v nek nahrbtnik, samo navadn ne vela, ker pol bo plesalo sem pa tja. Rabim torbo kot se reče, ker jo tudi uporabljam vsakodnevno.
rdecaluc hvala.
Se pa 17" pa bom spravo v nek nahrbtnik, samo navadn ne vela, ker pol bo plesalo sem pa tja. Rabim torbo kot se reče, ker jo tudi uporabljam vsakodnevno.
rdecaluc ::
Aja glede torbe.. Obrnil sem cel btc pa nisem našel torbe za svojega pavilion 17,3". Čisto na koncu sem našel neko torbo (v centru lj) z rožicami in metuljčki, ampak vsaj paše notri, pa še raztegne se da gredo vse moje skripte pa polnilc`n stuff notr. Ampak v to 17,4 nebi šla, ker gre meni že dosti na "knap".
Mogoče še to. Recimo HP ima prav "dedicated" avtopolnilec za svoje laptope.. ampak jih prodaja pod zelo zasoljenimi cenami.
Lp
Mogoče še to. Recimo HP ima prav "dedicated" avtopolnilec za svoje laptope.. ampak jih prodaja pod zelo zasoljenimi cenami.
Lp
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri nahrbtnik za na študijOddelek: Kaj kupiti | 7834 (6601) | jero_no1 |
» | NahrbtnikOddelek: Loža | 5212 (3941) | overlord_tm |
» | nahrbtnik za na faksOddelek: Loža | 2814 (2356) | whatever |
» | zaščita prenosnika med transportomOddelek: Kaj kupiti | 1519 (1351) | flipflop |
» | Da ne boste vec sprasevali kateri malo drazji laptop se najbolj splacaOddelek: Kaj kupiti | 1670 (1270) | Jackass |