Forum » Hlajenje in modifikacije » Temeperatura jeder e2160
Temeperatura jeder e2160
HudPes ::
Na omenjenem procesorju navitem na 3,00ghz mi je uspelo po enourni 100% obremenitvi spravit temperaturo do max 75stopinj, je to preveč, uporabljam priložen hladilnik?
axee ::
Preveč ravno ni (crknil ti zaradi te temperature ne bo), ampak bi jaz v vsakem primeru kupil vsaj malo boljši hladilnik, da si za ziher tudi za bolj vroče dni.
xsannyx ::
Na omenjenem procesorju navitem na 3,00ghz mi je uspelo po enourni 100% obremenitvi spravit temperaturo do max 75stopinj, je to preveč, uporabljam priložen hladilnik?
to je še kar v redu. pusti čez noč in poglej kaj bo. če temperatura ne bo višja od tega bo vredu.
HudPes ::
Za merit uporabljam core temp, ker sw od plate kaže max60stopinj. Je pa na idle okol 40, tut temperatura plate je 40, kok mate kej ostali?
axee ::
Ne glej na to koliko imajo ostali, je popolnoma nepomembno, ker je odvisno od procesorja, hladilnika, ohišja, voltaže itd. Ti samo glej na "zdravo" temperaturo za procesor. Meni se zdi tam od 75-80°C res zgornja meja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel Core 2 Quad q8200 problem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 10384 (6324) | kuglvinkl |
» | Čudna temperatura CPUOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2311 (1886) | Sssaga |
» | Visoko pregrevanje grafične karticeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1071 (901) | Janac |
» | Visoke temperature (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5709 (4760) | David2 |
» | E8400 se ustavi pri 3,6GHz ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5390 (3847) | TOP |