Forum » Omrežja in internet » Geslo na routerju?
Geslo na routerju?
damjan11 ::
Pozdravljeni
Kolegici sem instaliral cel prenosnik na novo in ko pride v Ljubljano me kliče da se ne more povezat??? Vprašam jo, če ve geslo in mi reče da je 12344321 in da je to pravo geslo.
Zdaj pa me zanima ali ni geslo ponavadi deset mestno??? Gre pa se za neko študentsko odprto mrežo.
Hvala
Kolegici sem instaliral cel prenosnik na novo in ko pride v Ljubljano me kliče da se ne more povezat??? Vprašam jo, če ve geslo in mi reče da je 12344321 in da je to pravo geslo.
Zdaj pa me zanima ali ni geslo ponavadi deset mestno??? Gre pa se za neko študentsko odprto mrežo.
Hvala
- spremenil: bluefish ()
amigo_no1 ::
In zakaj bi ona potrebovala kaj takega ?
Potrebuje SSID, kateri varnostni protokol se uporablja (wep, wpa) in geslo za dostop do AP.
Potrebuje SSID, kateri varnostni protokol se uporablja (wep, wpa) in geslo za dostop do AP.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Yahoo nadaljuje odpravljanje geselOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12129 (6344) | Kenpachi |
| » | Operacija Eikonal: BND na DE-CIX prisluškovala za NSAOddelek: Novice / NWO | 10380 (8558) | zmaugy |
| » | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 21393 (18887) | Vanadium |
| » | SpyEye e-bančni trojanec na voljo za AndroidaOddelek: Novice / Varnost | 13205 (11713) | SkipEU |
| » | Kdo je na mojem WI-FIOddelek: Omrežja in internet | 3672 (3113) | gregy |