Forum » Mobilne tehnologije » na telefonu ne dela internet
na telefonu ne dela internet
simejanko ::
Dober dan, imam samsung sgh g810 kar sicer mislim da ni bistveno saj mi internet ne dela na nobenemu telefonu. SIM kartico imam mobi in nimam nič đabest al pa kej podobnega, filam dnar s karticam. Ko se poskušam povezati imam na voljo 2 povezavi Mobitel MMS in Planet. Normalno da se poskušam povezati na Planet.Napiše mi : Povezava za paketni prenos podatkov ni na voljo. Hvala za odgovore
mojsterleo ::
tezko recem. a ti to uporabljas interni brskalnik ali kaj takega? ponavadi je treba vsaki aplikaciji dovoliti dostop do gprs/umts omrezja. oznac browser in potem poisci opcijo v smislu "dovoli paketno povezovanje". drugace pa poskusi opero mini, to bi moralo delat na vsakmu telefonu.
Zako ::
poslji sms na 1918 in kot tekst napisi UMTS
ko dobis povratni SMS, ugasni shrani nastavitve in ugasni in ponovno prizgi GSM.
lp
ko dobis povratni SMS, ugasni shrani nastavitve in ugasni in ponovno prizgi GSM.
lp
Zako je zakon!!!
XxkrosistxX ::
poslji sms na 1918 in kot tekst napisi UMTS
lp
sem poslal pa se vsen ne dela :(
Davids84 ::
Pokliči na mobitel št. 041/700-700 in ti bodo oni vse razložili in ti na novo nastavitve poslali.
lp Davids84
lp Davids84
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 34560 (2733) | sinalko |
⊘ | Moj brat in wi-fi :)Oddelek: Omrežja in internet | 2721 (1855) | bluefish |
» | zakaj dobivam smseOddelek: Mobilne tehnologije | 1844 (1524) | bluefish |
» | [Symbian] Nokia 6120 classic in https straniOddelek: Mobilne tehnologije | 1787 (1461) | >>><<< |
» | Mobitel TVOddelek: Mobilne tehnologije | 5391 (4728) | Pesimist |