Forum » Pomoč in nasveti » med nalaganjem se pc zelo upočasni
med nalaganjem se pc zelo upočasni
Alessio983 ::
Dober dan !
Imam uprašanje glede nalaganja katerega koli programa, igrc ,... , računalnik zabije totalno rame in procesor in nalaga zelo počasi , niti ne moreš nič delati medtem ko nalagaš kaj na njega. To se mi prej ni dogajalo . Procesor je AMD-jev X2 2600 Mhz ,3G rana ter WD 500 G disk s 16 Mb predpomnilnika. Sem že formatiral , poiskusil z drugim sistemom , ( xp, vista ,win 7 ) vse enako
Imam uprašanje glede nalaganja katerega koli programa, igrc ,... , računalnik zabije totalno rame in procesor in nalaga zelo počasi , niti ne moreš nič delati medtem ko nalagaš kaj na njega. To se mi prej ni dogajalo . Procesor je AMD-jev X2 2600 Mhz ,3G rana ter WD 500 G disk s 16 Mb predpomnilnika. Sem že formatiral , poiskusil z drugim sistemom , ( xp, vista ,win 7 ) vse enako
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Securom - igre se ne da inštaliratiOddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1134) | Zheegec |
» | Odpiranje IsoOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (1002) | Yugos |
» | Laptop brez OSOddelek: Pomoč in nasveti | 3783 (3090) | ricola78 |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3945 (3207) | energetik |
» | Diagnosti. test Orthos(Ram in CPU)- problem z RAM oz. diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 2088 (1823) | x-mix |