Forum » Pomoč in nasveti » zaustavitev raćunalnika
zaustavitev raćunalnika
otadic ::
Zdravo!
a bi mi lahko povedli kako se znebim tega sporočila ko ugasnem računalnik : computer is now safe to turn off
pred letom dni se mi je še računalnik ugašal brez tega zdaj pa morem pritiskati knof za zaustavitev sistema
a bi mi lahko povedli kako se znebim tega sporočila ko ugasnem računalnik : computer is now safe to turn off
pred letom dni se mi je še računalnik ugašal brez tega zdaj pa morem pritiskati knof za zaustavitev sistema
Evo ti dam kr link od M$ -> klinki nežno.
Upam da znaš engleski :)
maš kej bolšega ker na tej strani je tok podatkov da se zgobiš pa še angleški so
muzičar ::
Čist simpl je. Glej samo "Resolution" sekcijo. Najbrž bo itak Step 1 že zadostvou. Če pa ne bo pa Step 2 ostali so mn verjetni.
Čist simpl je. Glej samo "Resolution" sekcijo. Najbrž bo itak Step 1 že zadostvou. Če pa ne bo pa Step 2 ostali so mn verjetni.
če tam pri step 1 ko greš na nadzorno ploščo pa možnosti porabi ni nikjer APM tab
Zdravo!
Zdravo!
a bi mi lahko povedli kako se znebim tega sporočila ko ugasnem računalnik : it s now safe to turn off your computer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: otadic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Power problemsOddelek: Strojna oprema | 711 (635) | xerian |
» | Računalnik se noče ugasnitiOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (955) | McHusch |
» | win 2000 shutdownOddelek: Pomoč in nasveti | 825 (635) | markz |
» | W2k - Shut down ????Oddelek: Programska oprema | 1001 (893) | SuperHik |
» | Zaustavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (1040) | Tejc |