Forum » Pomoč in nasveti » Problem z USB ključkom
Problem z USB ključkom
axee ::
OK imam primer ki ga do sedaj še nisem zasledil nikjer.
Dan ali dva nazaj je med kopiranjem podatkov na moj ključek (Kingston Datatraveler 16GB) prišlo do izpada elektrike. Z računalnikom je pozneje vse vredu, nasprotno pa je z ključkom..
Ko ga vstavim mi Windows sporoči:
You need to format the disk in drive M: before you can use it. Do you want to format it?
Ko kliknem na format seveda:
Windows can't format M. Check to see that the disk and drive are connected properly, make sure that the disk is not read-only, and then try again
Ali to pomeni konec z ključkom? Poskusil sem že z vsemi možnimi orodji, pokaže mi le to, da naprava obstaja a z njo ne morem početi nič. Desni klik-> format ne prime.
Lahko za to zahtevam garancijo?
Dan ali dva nazaj je med kopiranjem podatkov na moj ključek (Kingston Datatraveler 16GB) prišlo do izpada elektrike. Z računalnikom je pozneje vse vredu, nasprotno pa je z ključkom..
Ko ga vstavim mi Windows sporoči:
You need to format the disk in drive M: before you can use it. Do you want to format it?
Ko kliknem na format seveda:
Windows can't format M. Check to see that the disk and drive are connected properly, make sure that the disk is not read-only, and then try again
Ali to pomeni konec z ključkom? Poskusil sem že z vsemi možnimi orodji, pokaže mi le to, da naprava obstaja a z njo ne morem početi nič. Desni klik-> format ne prime.
Lahko za to zahtevam garancijo?
- spremenil: axee ()
KoMar- ::
Seveda. Fotrov Transcend je pred cajtom iz lepega nehal delat... enostavno ga ni v nobenem računalniku zaznalo niti se ni lučka več prižgala - in so ga v Comtronu brez besed zamenjali... pač slab QC. Tvojega je pa skurilo nihanje AC napetosti zgleda... to, da je PC preživel, pomeni, da je bil ključ slabo narejen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
huek111 ::
Probaj ga formatirat v nadzorni plošči ( nadzorna plošča/ skrbniška orodja/upravljanje računalnika/upravljanje diskov)
axee ::
Disk amnagement ter še nekaj orodij sem že prej sprobal.
Ravnokar poskusiil z Gparded in ga sploh ne zazna. Bo šlo na servis...
Ravnokar poskusiil z Gparded in ga sploh ne zazna. Bo šlo na servis...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje diskaOddelek: Strojna oprema | 1912 (1841) | Cold1 |
» | Nemorem formatirati prenosnega diska?Oddelek: Strojna oprema | 1226 (1152) | Izi |
» | okvara USB ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (1308) | killa bee |
» | USB ključ error => disk is not formattedOddelek: Pomoč in nasveti | 4318 (3875) | muzičar |
» | 80GB velika FAT 32 particijaOddelek: Strojna oprema | 1461 (1317) | Lith |