Forum » Mobilne tehnologije » Tušmobil Internet in LG KE970 Shine [TEŽAVE!]
Tušmobil Internet in LG KE970 Shine [TEŽAVE!]
uniicron ::
Zdravo!
Včeraj sem se na svojem lg-ju ke970 uspešno povezal na internet. Imam navaden tušmobil paket.. nobene naročnine, nič. Pač dobil sem 1GB free prenosa ker majo tušmobilovci neko obletnico.. Danes se spet hočem povezat.. a mi kr neki začel delat, klikal nisem do takrat NIČ.. namreč.. grem v brskalnik na telefonu.. kliknem "Domov", se hoče telefon povezat, a se pojavi ikonica zraven črtic omrežja (R), potem pa napiše popup
"Omrežje ni na raspolago". Na tušmobil sem klical kakih 100-krat.. a niso znal druga naret k poslat nastavitve, ki pa NISO pomagale.. PROSIM ZA EN NASVET KAKO UKREPATI!! ??
Včeraj sem se na svojem lg-ju ke970 uspešno povezal na internet. Imam navaden tušmobil paket.. nobene naročnine, nič. Pač dobil sem 1GB free prenosa ker majo tušmobilovci neko obletnico.. Danes se spet hočem povezat.. a mi kr neki začel delat, klikal nisem do takrat NIČ.. namreč.. grem v brskalnik na telefonu.. kliknem "Domov", se hoče telefon povezat, a se pojavi ikonica zraven črtic omrežja (R), potem pa napiše popup
"Omrežje ni na raspolago". Na tušmobil sem klical kakih 100-krat.. a niso znal druga naret k poslat nastavitve, ki pa NISO pomagale.. PROSIM ZA EN NASVET KAKO UKREPATI!! ??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linux in eduroam - tezave s povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1439 (1260) | worteleven |
» | Portable hotspot z geslom NIKOLI ne delujeOddelek: Mobilne tehnologije | 1120 (935) | Jst |
» | Wifi HOTSPOT TOČKA za povezavo na internetOddelek: Omrežja in internet | 3373 (3095) | hojnikb |
» | eMuleOddelek: Programska oprema | 4328 (3722) | r3Qui3m |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 4426 (4286) | euro |