» »

Nakup novega racunalnika

Nakup novega racunalnika

klemen1995 ::

Odločil sem se za nakum novega računalnika, ker je stari ze zelo zastarel in me zanima ce bi mi lahko svoteovali na kere stvari naj bom posebaj pozoren pri nakupu ali pa se bolje da bi mi kdo dal kaksen link od racunalnika.... cena ja max 650 €
Uporabljav bi ga za igranje iger, nimam namena da bi ga naviju

Hvala vsem

xsannyx ::

Odločil sem se za nakum novega računalnika, ker je stari ze zelo zastarel in me zanima ce bi mi lahko svoteovali na kere stvari naj bom posebaj pozoren pri nakupu ali pa se bolje da bi mi kdo dal kaksen link od racunalnika.... cena ja max 650 €

Hvala vsem

Ja moraš najprej še povedati za kaj ga boš imel. Izključno za igre, pisarniško uporabo, grafično oblikovanje (in vsa ostala multimedija), 3d modeliranje ter ali imaš namen tudi navijati.

TOP ::

Vzemi I5 750

xsannyx ::

Potem vzemi AMD 995 black edition (sicer pa imaš podobno ceno z istimi zahtevami kot ti že postavljeno in si kar tisti računalnik prekopiraj ker je super.. Ta tema ni stara (1 dan od zadnjega posta se mi zdi) računalnik je pa za 700EUR a bi lahko vzel ram, cenejše (ddr2) ter plato ki podpira ddr2 (pa bi dobil tvoj budget)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xsannyx ()

Mitja358 ::

Za gaming računalnik do 650EUR mu priporočaš I5? Pa vi niste resni.
Saj pri igrah je baje bolje, da ima i5 750 + HD 5750 kot 955 in HD 5850.

Malo poglejte budget, ne pa samo ustreliti ven procesor, brez plate in brez vsega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Internetna povezava (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
575822 (4793) BK5
»

Gaming računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
444178 (3583) bluefish
»