Forum » Strojna oprema » xpPhone
xpPhone
dzinks63 ::
Telefon, žepni računalk, XP, .... CPU in GPU v telefonih so vse močnejši in vse bolj se briše meja med posameznimi napravami. Temu bi lahko rekli kar švičarski nož v svetu silicija. Imaš ga vedno pri roki, v žepu in z njim se bo dalo narediti marsikaj. In čez par let, bodo tole zverine, sposobne poganjati praktično vse.
- spremenil: dzinks63 ()
mtosev ::
nice phone oz nice PcPhone. bi imel samo bo cena vecja kot 300/350E kolk sem pripravljen dat za telefon.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
823483 ::
A je to zajebancija? xD.
In kakšno prednost naj bi imela ta naprava pred pametnim telefonom tipa iPhone, kakšnim HTCejem(WinMo oz. Android)?
Seveda razen tega, da je stvar precej večja in debelejša, veliko manj uporabna in skoraj zagotovo počasnejša in manj pregledna. No, seveda lahko s tem ceglom ubiješ človeka, če mu ga vržeš v glavo... :D
Norci so pravzaprav vzeli eno mini matično z AMD Geode procesorjem, dodali sim card slot in nekaj flash pomnilnika, vse strpali v škatlico(oz. kar škatlo, še ventilatorje so pustili notri xD), gor namontirali ekran(ki ni niti touch?) in ustvarili praktično neuporaben "cegu", katerega baterija drži cca. 2h(človek sicer reče 4 ure, če sem prav razumel, a to je treba jemati z rezervo).
No, vsaj XP-je lahko poganja xD
In kakšno prednost naj bi imela ta naprava pred pametnim telefonom tipa iPhone, kakšnim HTCejem(WinMo oz. Android)?
Seveda razen tega, da je stvar precej večja in debelejša, veliko manj uporabna in skoraj zagotovo počasnejša in manj pregledna. No, seveda lahko s tem ceglom ubiješ človeka, če mu ga vržeš v glavo... :D
Norci so pravzaprav vzeli eno mini matično z AMD Geode procesorjem, dodali sim card slot in nekaj flash pomnilnika, vse strpali v škatlico(oz. kar škatlo, še ventilatorje so pustili notri xD), gor namontirali ekran(ki ni niti touch?) in ustvarili praktično neuporaben "cegu", katerega baterija drži cca. 2h(človek sicer reče 4 ure, če sem prav razumel, a to je treba jemati z rezervo).
No, vsaj XP-je lahko poganja xD
klinker ::
"Nano"Top z funkcijo telefoniranja....pa bluetooth slusalko obvezno,ki ce te vidi kdo s tem ceglom prislonjenim na glavo ne vem kaj bi si mislu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se splača kupiti iPhone SE v 2018? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12989 (10828) | Furbo |
» | Apple proti Samsungu dosegel Pirovo zmagoOddelek: Novice / Tožbe | 13471 (11339) | FlyingBee |
» | iphone 5 "rumor mill"Oddelek: Mobilne tehnologije | 8203 (6718) | kpkp |
» | Nokie E7 letos ne boOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 4324 (3443) | swar |
» | OS X na Nokii N900Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 6332 (5485) | dbevfat |