Forum » Pomoč in nasveti » Ubuntu - ne dela audio
Ubuntu - ne dela audio
Hexx ::
Pozdravljeni,
torej naložu sm ubuntu 9.10 in audio ne dela. Takšno težavo sem imel že na 8.10 pa se ne spomnem kako sem jo odpravil. A ve mogoče kdo kako naj rešim to težavo??
Hvala,
Hexx
torej naložu sm ubuntu 9.10 in audio ne dela. Takšno težavo sem imel že na 8.10 pa se ne spomnem kako sem jo odpravil. A ve mogoče kdo kako naj rešim to težavo??
Hvala,
Hexx
xsannyx ::
Pozdravljeni,
Hvala,
Hexx
Si naložil vse audio driverje in kodeke? Jaz osebno nimam ubuntu a smešno ravno sem se zafrkaval z precej podobnim problemom na windowsih :D Poskusi naložiti driverje in nato se malo igraj z nastavitvami :D Nebi smelo trajati več kot 15 minut.. Vsaj tako je pri meni XP vedno ista težava pa pozabim kako se odpravi ;)
Blinder ::
Ok tle je že en, ki je obupal nad linuxom
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
xsannyx ::
ampak z driverji je v linuxih druga zgodba kot v oknih
Hmm. Potem sploh driverjev ni? Ker če jih ni potem pa preostane se igranje z nastavitvami prav v ubuntujevem centru za glasnost (pač nevem kako se reče v ubuntuju :D) in potem bi moralo biti tam. Dlje ti ne morem pomagati ker sem ubuntu uporabljal samo enkrat pa še to ne na mojem računalniku :D
McMallar ::
Sem imel enake težave. Na 9.04 je zvočna delala BP, po nadgradnji na 9.10 pa konec. Deluje (ne pa 100%, včasih še kaj zablodi) v kernelu 2.6.31-14. Ne vem pa, ali sem ta kernel dobil pri nadgradnji ali med namestitvijo Xen-a.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
elasto_mania ::
velika verjetnost da je utišan zvok.
v terminal vpiši alsamixer
zvišaj prvi stolpec do rdečega, možno deluje.
v terminal vpiši alsamixer
zvišaj prvi stolpec do rdečega, možno deluje.
Hexx ::
hvala, ampak sem problem že rešu, sm izbrau da predvaja preko digital out al neki takega ker je povezano preko optike
sibirski ::
Men pa prvič dela zvok, ko ga zaženem drugič pa mi ne dela več. V VLC - ju pa mi dela zvok, pa to. Po se pa igram z alsa mixerji, pa to pa mi enkrat dela, drugič pa ne,... Help plis. Naj odgovori kdo, ki ve, da windowsi niso isto kot linuxi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu vprašanjaOddelek: Operacijski sistemi | 2954 (1703) | roksson |
» | Ubuntu verzijeOddelek: Operacijski sistemi | 856 (771) | Pesimist |
» | Izšel Ubuntu 9.10 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30417 (21119) | Gandalfar |
» | Default v GRUB-u?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (1077) | BigWhale |
» | Ubuntu Karmic Alpha 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8749 (6313) | poweroff |