Forum » Hlajenje in modifikacije » plexi case
plexi case
xpozed ::
Mi lahko kdo zaupa kje najti kak clanek, kako narediti celoten case iz plexi stekla?
- spremenil: xpozed ()
Tomi ::
Kaj pa pravi search o tej temi. Ker je bila že tolikokrat obdelana, da boš prav gotovo kaj našel zase.
metrodusa.blogspot.com
HardwareMaster ::
Naredi orodje, za brizganje pleksija, in nesi do enega, ki to pocne. Salba stran tega pa je, da stvar NI POCENI! Tako da ti izdelavo orodja lahko zaračunajo v par tisoč markah (ali pol manj Evrih)
Tomi ::
Za lastne potrebe je pa veliko bolje, če si sam narediš ohišje. Je sicer verjetno malo dražje (ok, jaz sem pleksi dobil), samo pa veš, kaj imaš.
metrodusa.blogspot.com
Misty ::
Xposed: V Ljubljani dobiš pleksi v Bauhausu, cena za kvadrat je okol 10.000 SIT. Sam kokr sm že tuki po forumu gledau, baje da ti ga čist na mero ne razrežejo (ni toleranca H7, ampak so bolj zidarske mere + - 1cm al pa še kej več ).
Tomi: Kako pa si razrezau pleksi, da je lepo zgledalo in da so bile mere točne (kotnost pa to)?
Tomi: Kako pa si razrezau pleksi, da je lepo zgledalo in da so bile mere točne (kotnost pa to)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pleksi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2898 (2039) | Tomi |
» | Pleksi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2016 (1358) | strumf666 |
» | Plexi ohišje načrt!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2219 (1764) | OZZY |
» | Cena plexi-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7045 (6456) | CaqKa |
» | Vodno hlajen Radeon 8500 LEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1377 (1021) | EX-B |