Forum » Programska oprema » adobe photoshop
adobe photoshop
Shershen ::
zanima me, kje bi našel čim več tutorial-ov za photoshop 6.0.
sicer sem jih našel kar nekaj na adobovi strani, ampak bi rad našel najprej nekaj, kjer so opisane osnove photoshopa v stilu "to je tu, to je tam, klikni tu, klikni tam"...
v paint shop pro se še kar znajdem...tu pa pojma nimam kje je kaj
sicer sem jih našel kar nekaj na adobovi strani, ampak bi rad našel najprej nekaj, kjer so opisane osnove photoshopa v stilu "to je tu, to je tam, klikni tu, klikni tam"...
v paint shop pro se še kar znajdem...tu pa pojma nimam kje je kaj
- spremenil: Shershen ()
jetam ::
Jaz ga uporabljam vsak dan ampak učil se ga pa nisem. Njabolje je probavat akj je kej... nekaj v smislu: na napakah se učimo. Če pa ne gre drugače pa si sposodi kakšno buklo pa jo mal preberi. So velik boljše kot tutoriali.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
webcreator ::
Jst se tud strinjam z jetam-om, da je najbols probavat al pa kako bukvo si vzet, sam če pa res hočeš met tutorial pol pejd pa na trainingtools.com. Gor maš svašta ...
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
Cr00k ::
jst morm povedat..da je meni dosti pomagala revija KLIK, ki vsebuje dosti tutorialsov...potem pa se sam kej pocaras in ze kej rata...potem ko pa mal obvladas pa ni stvari k je nebi naredu...sam mal mors premislt...kako bi...pa use gre...
Milko ::
Precej mas ze v Heplu, res pa je, kot pravijo, da se najbolje naucis med delom samim. Veckrat probaj ukaze...aja, Photoshop 6.0 je meni osebno precej bolj prijazen od 5.5 verzije.
Eh...knige :)...to je najvecji strosek (odvecni) za enega beginerja kar ga je lohka :)))...jst osebno ne bi nabavu knigo za photoshop ker je zelo program ki se ga je zelo preprosto navadit :)...bol bi prsla kniga za kksn prog. jezik ...
Rott-von-weiler ::
meni se sicer bol dopade paint shop pro pa bi ga tud kupo orginal ker je poceni 100$
pa ne vem kje sem ga že prek meje isko pa nič samo na netu ti ga ponujajo to pa je tikitiki
pa ne vem kje sem ga že prek meje isko pa nič samo na netu ti ga ponujajo to pa je tikitiki
jetam ::
hmmm original...dobra fora
Drugač pa je glede obdelave slik Adobe sigurno najboljši...
Drugač pa je glede obdelave slik Adobe sigurno najboljši...
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
Sploh ne vem zakaj bi original kupu :)...glede psp-ja je pa tko...je dobr proggy :)...ki pa se pod nobenim pogojem ne more kosat s programom kot je photoshop :)...
Shershen ::
thx za odgovore...
downloadal sem si tisto kar mi je kuntek predlagal in moram rečti, da je super napisano (kar sem na hitro preletel). Bom se enkrat v bližnji prihodnosti lotil malo bolj globjega spoznavanja :).
V lokalni knjižnici imajo eno knjigo o adobu, je pa trenutno izposojena, bom pa si jo verjetno takoj ko bo možno sposodil.
heh...
cena ni ovira, cracki pač ne stanejo dosti
meni se osebno tudi zdi paint shop pro precej vredu, a kaj ko photoshop vsepovsod hvalijo
downloadal sem si tisto kar mi je kuntek predlagal in moram rečti, da je super napisano (kar sem na hitro preletel). Bom se enkrat v bližnji prihodnosti lotil malo bolj globjega spoznavanja :).
V lokalni knjižnici imajo eno knjigo o adobu, je pa trenutno izposojena, bom pa si jo verjetno takoj ko bo možno sposodil.
heh...
cena ni ovira, cracki pač ne stanejo dosti
meni se osebno tudi zdi paint shop pro precej vredu, a kaj ko photoshop vsepovsod hvalijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Staranje fotografijOddelek: Programska oprema | 1303 (1052) | MikroB |
» | Izdelava letaka / časopisa / dnevnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2812 (2691) | kuglvinkl |
» | internet grafika-kateri programi???Oddelek: Omrežja in internet | 1598 (1469) | gkovac |
» | Photoshop 6 štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (974) | Lunik |
» | Programi za spletno grafiko?Oddelek: Programska oprema | 1522 (1424) | kuntek |