Forum » Pomoč in nasveti » "Reboot" & izklapljanje računalnika...
"Reboot" & izklapljanje računalnika...

bismarck69 ::
Računalnik zelo redko izklapljam zato je prižgan tudi čez noč.....zjutraj je bil izklopljen, težave so v naslovu......
Sistem:
MB ESC P965-A
Intel Dual Core 2,4ghz
4Gb RAM
GeForce 8800GTS 640Mb
HDD 1. Samsung SATA 500Gb
HDD 2. WD Green SATA 500Gb
HDD 3. Seagate IDE 250Gb
HDD 4. Hitachi IDE 160Gb
DVD-r SATA
OS VISTA SP2
Pred tem je comp delal čist normalno in brez problemov.
Odklopil sem vse razen diska s sistemom, menjaval sem rame (po enega samo) pa se ne spremeni kaj, vsi štirje rami že ne morejo bit hin....potem sem priklopil še drug disk sem mislil da je sistem, isto....zamenjal napajalnik z novim.....isto (napajalnik mam 550W)
Ostanejo torej CPU, grafika in plata.....js mislim da je plata, če ma kdo kak koristn nasvet ali idejo se TOPLO PRIPOROČAM........aja pa to še...plata ma 30 stopinj.....cpu 40.....grafika pa 50.......sam tk je blo tudi do zdaj, da tu ne vidim razloga......če sem kaj pozabu napisat me vprašite...mam sposojenga leptopa trenutno... :)
Hvala v naprej, LP
Sistem:
MB ESC P965-A
Intel Dual Core 2,4ghz
4Gb RAM
GeForce 8800GTS 640Mb
HDD 1. Samsung SATA 500Gb
HDD 2. WD Green SATA 500Gb
HDD 3. Seagate IDE 250Gb
HDD 4. Hitachi IDE 160Gb
DVD-r SATA
OS VISTA SP2
Pred tem je comp delal čist normalno in brez problemov.
Odklopil sem vse razen diska s sistemom, menjaval sem rame (po enega samo) pa se ne spremeni kaj, vsi štirje rami že ne morejo bit hin....potem sem priklopil še drug disk sem mislil da je sistem, isto....zamenjal napajalnik z novim.....isto (napajalnik mam 550W)
Ostanejo torej CPU, grafika in plata.....js mislim da je plata, če ma kdo kak koristn nasvet ali idejo se TOPLO PRIPOROČAM........aja pa to še...plata ma 30 stopinj.....cpu 40.....grafika pa 50.......sam tk je blo tudi do zdaj, da tu ne vidim razloga......če sem kaj pozabu napisat me vprašite...mam sposojenga leptopa trenutno... :)
Hvala v naprej, LP

bismarck69 ::
No sem bral malo pa lahko dodam še to:
cel računalnik je podrobno očiščen
nič se ni menjalo ali nalagalo v visto
to dela pred zagonom OS
kontakti očiščeni in zmigana grafika in ram da ponovno sede če bi bla težava.....
cel računalnik je podrobno očiščen
nič se ni menjalo ali nalagalo v visto
to dela pred zagonom OS
kontakti očiščeni in zmigana grafika in ram da ponovno sede če bi bla težava.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sistem za coding in prosti časOddelek: Kaj kupiti | 1389 (1032) | Qushaak |
» | Budget računalnik za 600 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6793 (6053) | Loocas |
» | Je vreden tega denarja? in če se splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2456 (1335) | Sizzay |
» | Kakšno računalniško konfiguracijo imate? (nasplošno vaš hardware) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8046 (6494) | ialexxb |