Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z USBji
Problemi z USBji
neres ::
Simptomi:
1. občasno ostane miška prižgana tudi ko ugasnem računalnik
2. v 50% primerov, ko kaj priklopim na sprednji USB vhod na ohišju mi zmrzne računalnik, treba resetirat z gumbom
3. trenutno mi noče zaznat zunanjega diska (čeprav sem ga v preteklosti uporabljal)
4. občasno je opazit kako iskrico pri priklapljanju/odklapljanju. je to normalno?
Se mi zdi da več kot imam priklopljenih naprav več problemov je..
Matična je 939dual-sata2. Ohišje je GMC H-60. Je mogoče da je kje kak kratek stik ali kaj takega?
1. občasno ostane miška prižgana tudi ko ugasnem računalnik
2. v 50% primerov, ko kaj priklopim na sprednji USB vhod na ohišju mi zmrzne računalnik, treba resetirat z gumbom
3. trenutno mi noče zaznat zunanjega diska (čeprav sem ga v preteklosti uporabljal)
4. občasno je opazit kako iskrico pri priklapljanju/odklapljanju. je to normalno?
Se mi zdi da več kot imam priklopljenih naprav več problemov je..
Matična je 939dual-sata2. Ohišje je GMC H-60. Je mogoče da je kje kak kratek stik ali kaj takega?
jest10 ::
Zanič USBji so. To je znan problem te plate. Notranji USBji so malo boljši, samo še vedno se najde kakšna naprava, kjer so težave.
neres ::
Zdej zadnji problem, ki ga imam, je da Bluetooth sprejemnik ne deluje, razen če ga vzamem ven in potem dam spet noter. In to vsakič po novem vklopu PCja.
Je mogoče da bi pomagalo, če ozemljim plato z eno žico na radiator? Kje na PCju je najbolj primerno mesto za priklopit žico?
Če ne bo pomagalo, bom pač dal noter eno PCI USB kartico..
Je mogoče da bi pomagalo, če ozemljim plato z eno žico na radiator? Kje na PCju je najbolj primerno mesto za priklopit žico?
Če ne bo pomagalo, bom pač dal noter eno PCI USB kartico..
Han ::
Žičo zahakljaš za ohišje računalnika, najlažje zadaj, kjer so prezračevalne reže. Enkrat sem to prakticiral zaradi zvočne kartice in pokanja v zvočnikih, pa ni pomagalo čisto nič, saj je mašina ozemljena prek napajalnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15122 (9421) | Trupl0 |
» | Povezava 2 računalnikov in medsebojni prenos datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17360 (16040) | imagodei |
» | dobil usb iz Ebaya, virus?Oddelek: Strojna oprema | 1327 (847) | Phantomeye |
» | ASUS X751MA - freeDOS in inštaliranje Win 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 820 (702) | Han |
» | Asus P7P55D-EOddelek: Kaj kupiti | 1207 (1058) | neres |