Forum » Kaj kupiti » Katero grafično z hdmi izhodom
Katero grafično z hdmi izhodom
nobodyelse ::
Zaenkrat gledam tole: http://www.agt.si/racunalniska-oprema/g...
Sam tale ma dvi+vga, ful bi rajsi videl 2x dvi + hdmi. Sam vec kot 100€ pa tud ne dam, mam rajsi pol 1 vga izhod. Zaenkrat ma itq moj drugi monitor samo vga vhod...sam ce gledam leto-dve naprej, bi pa najbrz ziher rabil 2x dvi..
Kakor sem gledov ta nizji cenovni razred sploh nisem našel nobene grafične ki bi mela 2x dvi + hdmi.
Gledam pa PCI-E..
Sam tale ma dvi+vga, ful bi rajsi videl 2x dvi + hdmi. Sam vec kot 100€ pa tud ne dam, mam rajsi pol 1 vga izhod. Zaenkrat ma itq moj drugi monitor samo vga vhod...sam ce gledam leto-dve naprej, bi pa najbrz ziher rabil 2x dvi..
Kakor sem gledov ta nizji cenovni razred sploh nisem našel nobene grafične ki bi mela 2x dvi + hdmi.
Gledam pa PCI-E..
5er--> ::
Že cenejše grafične imajo 2xDVI. Če nimajo, pa imajo DVI in HDMI (+pretvornik iz hdmi na dvi). Klik
nobodyelse ::
Mam dva monitorja in ze kupljen hdmi kabel za prenos na TV
Trenutno uporabljam integrirano grafo na plati P5QL-EM, ki ima dvi, vga, hdmi izhode...sam mi ta grafa ne handla dobr hdmi signala..(pac to je ze res staro...)
Sej zgleda bom kr kupu grafo z dvi, vga, hdmi. Se vam zdi ta zgoraj dober nakup glede na ceno.
Kaj mislite o tej grafi zgoraj?
Trenutno uporabljam integrirano grafo na plati P5QL-EM, ki ima dvi, vga, hdmi izhode...sam mi ta grafa ne handla dobr hdmi signala..(pac to je ze res staro...)
Sej zgleda bom kr kupu grafo z dvi, vga, hdmi. Se vam zdi ta zgoraj dober nakup glede na ceno.
Kaj mislite o tej grafi zgoraj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nobodyelse ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11898 (9374) | PrimozR |
» | Radeon HD 7770 in 3 ekraniOddelek: Pomoč in nasveti | 4321 (3974) | Janac |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7050 (6302) | Janac |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8485 (7617) | frudi |
» | Grafikulja za 3 monitorjeOddelek: Kaj kupiti | 2294 (1976) | huelz |