Forum » Pomoč in nasveti » yahoo stran
yahoo stran
kontra ::
Pozdravljeni!
Mene zanima zakaj se mi vsakič, ko hočem nekaj naredit v brezpovezavnem načinu v firefoxu pokaže stran yahoo serch! Zakaj hočem delat v brezpovezavnem načinu ni važno! Oz. ko bi stisnil recimo naprej bi me moralo obvestit da je napaka v povezavi ampak namesto tega mi da ta yahoo search!
Mene zanima zakaj se mi vsakič, ko hočem nekaj naredit v brezpovezavnem načinu v firefoxu pokaže stran yahoo serch! Zakaj hočem delat v brezpovezavnem načinu ni važno! Oz. ko bi stisnil recimo naprej bi me moralo obvestit da je napaka v povezavi ampak namesto tega mi da ta yahoo search!
tečnoba
- spremenil: kontra ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi v Evropi dovoljena uporaba elektronike med poletiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10119 (8527) | Rokm |
» | Problem z T-2 internetomOddelek: Omrežja in internet | 2307 (2213) | llamma |
» | Tega dokumenta ne morem prikazati v brezpovezavnem načinuOddelek: Pomoč in nasveti | 1060 (844) | c00L3r |
» | fuknu bom tale komp skozi okno... (aka rabim pomoč)Oddelek: Omrežja in internet | 1486 (1300) | smetko |
» | Explorer dela Firefoks pa ne, zakaj??Oddelek: Omrežja in internet | 1842 (1696) | glinik |