Forum » Omrežja in internet » 2 povezavi v enem Windows 7
2 povezavi v enem Windows 7

theoneman ::
Živjo
V računlniku mam kabl k me povezuje s modemom, katerega uporablam za lan povezavo z drugim račulnikom. Sproti pa uporabljam tudi wireless s katerim dostopam do interneta. V windows 7 sm naredu, da sm te 2 povezavi združu v eno s pomočjo funkcije "merge", ki se nahaja v "network and sharing cener".
K sm povezan hkrati na oba načina povezave, mi win uporablja lan povezavo ter ne wireless za dostop do internta, zato mi le-ta ne deluje.
Zanima me, če je možno kako to 2 povezavi razdružiti, ali pa nekako nastaviti, da bo win uporabljal wireless v prednosti in ne lan povezavo.
Hvala TOM
V računlniku mam kabl k me povezuje s modemom, katerega uporablam za lan povezavo z drugim račulnikom. Sproti pa uporabljam tudi wireless s katerim dostopam do interneta. V windows 7 sm naredu, da sm te 2 povezavi združu v eno s pomočjo funkcije "merge", ki se nahaja v "network and sharing cener".
K sm povezan hkrati na oba načina povezave, mi win uporablja lan povezavo ter ne wireless za dostop do internta, zato mi le-ta ne deluje.
Zanima me, če je možno kako to 2 povezavi razdružiti, ali pa nekako nastaviti, da bo win uporabljal wireless v prednosti in ne lan povezavo.
Hvala TOM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6535 (5927) | TAA66 |
» | DLNA server + LG tv problem.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1927 (1850) | sinalko |
» | DHCP nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 2877 (2769) | milen |
» | Windows 7 Professional deljenje internetne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1545 (1404) | nuclear |
» | Multiple bridge in WPAOddelek: Omrežja in internet | 1523 (1459) | Osprey |