Forum » Igre » Kter špil igrat(multiplayer)
Kter špil igrat(multiplayer)
Good Guy ::
Ok mal me je zagrablo da bi spet mal online igrov.
Me zanima kaj predlagate?
všeč so mi vse od fps-jev,rpg-jev...
v glavnem vse ideje so dobrodošle. Lahko tudi špili ki pridejo v kratkem vn(do konca meseca recimo). Zlo fajn je da ma kšn trial varjanto da prvo preizksuim da vidim če me potegne .
Tnx za ideje
Me zanima kaj predlagate?
všeč so mi vse od fps-jev,rpg-jev...
v glavnem vse ideje so dobrodošle. Lahko tudi špili ki pridejo v kratkem vn(do konca meseca recimo). Zlo fajn je da ma kšn trial varjanto da prvo preizksuim da vidim če me potegne .
Tnx za ideje
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
- zaklenil: Rotaidal ()
Lama ::
Za FPS ti predlagam Counter Strike ( Je za kupit, dela tudi piratska verzija na crackanih serverjih ), drugače pa zastonj in ni za kupit America's Army, je FPS ampak ni glih tko ko CoD ko prideš na server in sam strelaš, je bolj taktična ;)
Pa še za vojaško strategijo, Company of Heroes pa še kakšni dodatki zraven :)
lp
lp
Good Guy ::
Za FPS ti predlagam Counter Strike ( Je za kupit, dela tudi piratska verzija na crackanih serverjih ), drugače pa zastonj in ni za kupit America's Army, je FPS ampak ni glih tko ko CoD ko prideš na server in sam strelaš, je bolj taktična ;)
lp
cs:source mam, igram res samo občasno ker je scena ratala čist bedna. Bom probal Americas Army( sem igral enko že kr neki časa nazaj, zdej vidim da je že 3-ka zuni, pa da vidmo kako se kj obnese)
http://goo.gl/7ItKpU
Rotaidal ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 41117 (26833) | Sc0ut |
» | Dobre Online Igrce Za Slab RacunalnikOddelek: Igre | 3044 (1926) | BigSexy |
» | GRAWOddelek: Igre | 1264 (1017) | iLichu |
» | Katera igrica je najboljša za igro prek interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6512 (4790) | PaX_MaN |
» | Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12328 (9119) | BigFoot |