Forum » Pomoč in nasveti » Ukaz MSG v Windows 7
Ukaz MSG v Windows 7
dunda ::
V Windowsih XP smo v domenskem omrežju uporabljali ukaz NET SEND. No, z Visto je zadeva prešla v ukaz MSG.
In tukaj je hec - če na svojem računalniku napišem "MSG MOJE_IME fgfgsfdg" (kjer je MOJE_IME moj username), potem stvar lepo dobim.
Če pa napišem "MSG TONE fgfdgfs" (kjer je TONE username sosednjega računalnika), pa javi "tone does not exist or is disconnected". In to kakor koli že pišem, recimo "MSG DOMENA\TONE fgfdgsfgf" ali kaj podobnega).
Malo sem že brskal po spletu in naletel kar na nekaj takšnih težav, pa nobene pametne rešitve. Se komu sanja kaj bi lahko bilo? Lahko kdo poskusi pri sebi?
In tukaj je hec - če na svojem računalniku napišem "MSG MOJE_IME fgfgsfdg" (kjer je MOJE_IME moj username), potem stvar lepo dobim.
Če pa napišem "MSG TONE fgfdgfs" (kjer je TONE username sosednjega računalnika), pa javi "tone does not exist or is disconnected". In to kakor koli že pišem, recimo "MSG DOMENA\TONE fgfdgsfgf" ali kaj podobnega).
Malo sem že brskal po spletu in naletel kar na nekaj takšnih težav, pa nobene pametne rešitve. Se komu sanja kaj bi lahko bilo? Lahko kdo poskusi pri sebi?
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux nadomestki Windows programov?Oddelek: Programska oprema | 2060 (1357) | slitkx |
» | java v javascript?Oddelek: Programiranje | 2061 (1764) | boss-tech |
» | video v c#Oddelek: Programiranje | 1535 (1075) | boss-tech |
» | Vsak dan virus (Beagle) iz istega naslovaOddelek: Programska oprema | 1791 (1626) | darkolord |
» | Printer SharingOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1174) | BlonG |