Forum » Zvok in slika » forteManager LG
forteManager LG
racunalnicar ::
Lep pozdrav!
Kupil sem nov monitor: LCD LG W2452TX – 24 coolski
Namestil sem driverje, kateri so bili na CDju in njihov program za nadzor ekrana – forteManager verzijo 3.07. Ko pritisnem na tipko na ekranu Auto Set – da bi se monitor avtomatsko nastavil, piše, da to ni mogoče in od prijatelja sem izvedel, da se to ne da, če je monitor priključen prek DVI kabla. Pač to ne dela – ni problema.
Vendar sedaj ne znam vzpostaviti forteManagerja – vse opcije so sive, kot lahko vidite na spodnji sliki in tako ne morem ničesar nastavljati. Zanima me, kako lahko to vzpostavim?
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in LP.
Kupil sem nov monitor: LCD LG W2452TX – 24 coolski
Namestil sem driverje, kateri so bili na CDju in njihov program za nadzor ekrana – forteManager verzijo 3.07. Ko pritisnem na tipko na ekranu Auto Set – da bi se monitor avtomatsko nastavil, piše, da to ni mogoče in od prijatelja sem izvedel, da se to ne da, če je monitor priključen prek DVI kabla. Pač to ne dela – ni problema.
Vendar sedaj ne znam vzpostaviti forteManagerja – vse opcije so sive, kot lahko vidite na spodnji sliki in tako ne morem ničesar nastavljati. Zanima me, kako lahko to vzpostavim?
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in LP.
racunalnicar ::
Ne - VGA je tisti stari modri priključek (kakor jaz vem).
Jaz pa imam preko tega novega belega - nwm če sem zadel ime - malo širši je. In če imaš prek tega, Auto Set baje ne dela - če je to res, pa nwm.
Jaz pa imam preko tega novega belega - nwm če sem zadel ime - malo širši je. In če imaš prek tega, Auto Set baje ne dela - če je to res, pa nwm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z očmi - kriv računalnik?Oddelek: Loža | 2843 (2283) | Frufru |
» | Gaming RAM - 2x3GB 1333 cl7 ali 3x4GB 1333 cl9Oddelek: Pomoč in nasveti | 2757 (2473) | r3dkv1c4 |
» | Sence za črkami na monitorjuOddelek: Zvok in slika | 907 (780) | ivan01 |
» | kaj dela HDD vsakih 5 sekund ?Oddelek: Strojna oprema | 1387 (1034) | javr |
» | LG 1980U al pa neovo 19EOddelek: Kaj kupiti | 1621 (1409) | Silencer |