» »

call of duty 2 na prenosniku

call of duty 2 na prenosniku

boyc ::

pozdravljeni!

Imam sledeč problem. Na prenosniku mi COD2 ne deluje kot bi moral.Dobim le par fpsjev.Driverji so updatani,laptop je formatiran in v igri si nastavim na najmanjšo kvaliteto.Tudi na DX7 vendar nič ne pomaga.

System:
Amd Athlon 64 X2 1.7ghz
3gb Rama
grafična Ati radeon x1200 700mb

prosim za pomoč!
  • zaklenil: Rotaidal ()

BALAST ::

Tvoj prenosnik ni "tako zmogljiv" da bi ti tekoče delovale FPS igre. nasploh ker je ta grafična integrirana in je namenjena varčevanju z energijo. Medtem ko nvidia 7600go, 8600go, Ati 2600 mobility, to poganjajo brez problema na max resoulciji. In če že misliš da se da nadgradit grafično v tvojem prenosniku, se NE DA.
Npr na youtube poganja COD2 na najmanjši ločljivosti z enako konfiguracijo. Za moje pojme se še vedno zatika.

boyc ::

ja sej to vem da se ne da nadgradit ker je integrirana.samo sem mislo če obstaja mogoče kaka rešitev glede tega.malo si se zmoto edino pri info da bi delovala na 7600 - nebi.moj frend ma to grafično v svojem prenosniku in ma iste težave kot jaz.

drugače pa hvala za post!

LP!

bajsibajsi ::

@BALAST
Hehe, ta v linku, ki si ga dal igra brez miske na touchpad. :))

@Boyc COD(1) bi ti delal kot sus. ^^

BALAST ::

boyc vidva bi rabla kakšnega majstra da vama to naštima, če sem jaz igral battlefield 1942, cod2, Return to castle Wolfenstein na 2Ghz intel centrino z 7600go vedno 50+ fps (1024x1280x32bit). Ma kaj še vse zna ta grafična preveri tukaj.

Reči frendu naj pogleda za najnovejšimi gonilniki na http://laptopvideo2go.com/ njebu bi moralo to delovati normalno. Ti si pa raje omisli nov prenosnik za igre, ali rabljenega na bolhi.

Rotaidal ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gt220- A je res tko zanč za špile?

Oddelek: Strojna oprema
393413 (2352) Bananovec
»

Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8117688 (9958) DiaMonDer