» »

The Matrix

The Matrix

«
1
2

Tic ::

Kolkrat ste jo gledal. Jest sm dns gledu desetič....
Pa neki ne štekam. Kako pridejo u matrico, če noben ne dvigne slušalke?? Halo... Razen če preskoči iskra :D

dejte povedat kako se vam zdi. Jst kumi čakam 2. del...
persona civitas ;>

urban ::

The best movie, ever!!!
Gledu sem ga 5X , res je dober film, ni kaj!!!

rc-car ::

Super film, ni kaj!

Gledal sem ga.. hmm... :8)

Drugače pa komaj čakam 2. del. Trailer je nor in sem ga tut kar že parkrat zarolal... :D
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Popcek ::

hmmm matrica je res theeeeeeeee best film....
sam folk jest vam predlagam da si preberete se eno knjigco ... naslov je matrica ... mislm pa da je od enga slo. avtorja al je celo sam prevod ... men jo je en frend posodu tko da sm jo mogu v enmu dnevu prebrat pa vrnt pa si nism glih avtorja zapomnu pa to...
stvar je nekaksna obnova filma sam z filozofskega stalisca ... in k to knjigco preberes se sele zaves kaj ti film sploh sporoca ... pa se dolga ni ... pa ne zdej mislt da vsa kej podcenjujem glede dojemanja filmov :D

Tic ::

Popcek: heh, sm iskow to knjgo, pa je nism dubu..... :D
persona civitas ;>

Thomas ::

Mečkn je že out no. Tisti kabli v glavo so nagravžni ko hudič. Pa tud sicer.

Bastardizirana Singularnost pač.

Nočem jest da se Singularnost bastardizira. Niti filmu.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

ABX ::

Kultni filmi niso nikoli out, po definiciji :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Popcek ::

Tic: mislm da je to to:

AVTOR................... : Rutar, Dušan - avtor
NASLOV.................. : Matrica
IMPRESUM................ : Ljubljana (Zaloška 232a, Ljubljana) :
samozal., 2001
FIZIČNI OPIS............ : 108 str. : ilustr. , 21 cm
ISBN.................... : 961-236-206-8
PREDMETNE OZNAKE........ : Matrix (film) - Študije
PREDMETNE OZNAKE........ : // ameriški film
UDK..................... : 791.43(73)(04)
UDK ZA STATISTIKO....... : 79
VRSTA GRADIVA........... : monografska publikacija, tekstovno gradivo -
tiskano
COBISS-ID............... : 115279616

Rutar Dušan .... hmm pa sm sl le zapomnu

Yohan del Sud ::

Če je to samoreklama sem impresioniran. Sicer ne... :\

Joze_K ::

A ste gledali
The ONE
igralec: Jet Li
Stil: Matrica, multidimenzionalni svetovi, kamera s počasnimi posnetki akcij, .... MEGA

krneki0001 ::

Vsi ste gledal ta film, vsem vam je bil všeč.
Ampak kdo se je pa zavedel da je to vse res???
LP
Nebivedu

freejack ::

Kot prvo, The One ni niti približno na takem nivoju kot Matrica, čeprav ne rečem, da se ga ne da pogledat. Razlika je pa očitna, kar misli tudi xy ljudi, ki so omenjenima filmoma dodelili oceni 5,4 in 8,5 , s čimer se je Matrica uvrstila na 37 (al 39) mesto najboljših filmov vseh časov.
Sam sem Matrico gledal približno 37x, pa me še vedno preseneti. Eden izmed razlogov za tako visoko številko, je tudi dejstvo, da sem se nekaj ukvarjal tudi s filozofijo pri tem filmu, natančneje solipsizem. Nenazadnje sem z žalostjo ugotovil tudi to, da trenutno ni dokaza, ki bi lahko človeka prepričal, da svet, v katerem živimo, dejansko ni matrica.

Gandalfar ::

v tem pogledu mi je bil zelo vsec film "13. nadstropje" Tudi dam predstavi nacine kako lahko preskakujes med svetovi..

hmm s tem gres lahko v neskoncnost? Kaj ce je matrica del matrice?

Tic ::

...uprašanja ki se jih lahko sprašuješ neskončno...
Vsakič ko sem jo gledal, sem si ob konu, ko "raznese" tistega agenta želel gledati, še neskončno časa :D

A kdo ve kdaj pride 2. del..
Zanimivo ja, da jo mam na kaseti, dvdju i divX-u, pa bi si jo vseeno želel gledati v kinu, ker vseno bolš k domači kino...
persona civitas ;>

Dami ::

freejack: tiste ocene na IMDB so kr neki. So filmi ki se mi zdijo zelo dobri pa so jih tam pošpukal tak da se na njih ne oziram preveč. Matrica pa itak rulz, sam upam da bo drugi del vsaj 1x bolši k prvi, kr drugač bom hud>:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

freejack ::

Dami: en nasvet preden začnem pisat. Najbolj uživaš v filmu, ko nimaš pričakovanj. Preverjeno. Jst sn mel Remember the TItans doma že xy časa, pa sn se ga šele včeraj spravil gledat, ker je še edino, kar nisem gledal. Prej niti nisem imel volje, sam sem bežno vedel da gre neki za nogomet, pa me niti ni tolk privlačla tematika. Sam ko sn ga pa gledal, sn bil pa prijetno presenečen. Čeprav je igra, ki jo igrajo res nogomet, predstavlja film vse prej kot to. Bil sem navdušen in sem ga takoj uvrstil na svojo lestvico najboljših.

Kar se pa tiče ocen na IMDB, se mi pa zdijo čisto malce nerealne. Podajo grobo oceno, vendar pa lahko k temu prišteješ ali odšteješ pol točke, nič več, ker mislim, da so jih pa v glavnem zadeli. Filmov med sabo ne moreš primerjali, lahko jih pa primerjaš znotraj zvrsti in mislim, da je to tisto, kar oni počnejo, kar je tudi edino prav.

kaninerror ::

Tole je moja izvedenka. Poznati je treba še Mojco Pokrajculjo in imeti dobro predstavo in v zgodbo se lahko uživite:

:)) :)) :))


MATRICA 01


Stroji so napredovali in matrica se je izpopolnila. Da obvladuje ljudi, ne potrebuje več plastičnih posod in električnih priključkov, ampak deluje kar skozi zrak. V nevidnem omrežju električnega polja smo ljudje pod popolnim nadzorom.
Skozi prirejeno sliko matrica lahko prepriča človeka v kar koli. Namesto okrasnega kamna na mizi lahko nariše na istem mestu okusno torto s prav prefinjeno aromo. Vsak bo z veseljem vgriznil v to trdoto. Vse bolečine, ki bi se drugače pojavile ob polomljenih zobeh lahko matrica prekliče in namesto tega porodi občutek po okusni sladici. Vsakdo, ki je trdno prepričan v to, da izvaja nekaj ustvarjalnega, lahko v istem trenutku povzroča kataklizmo. Tisti, ki se že veseli, kako bo skupino otrok varno pripeljal v šolo je lahko tudi za krmilom največjga potniškega letala, ki bo vsak čas doživelo dotik s nebotičnikom. Celo promenada in proga za tramvaj sta v matrici lahko zamenjana. So vsi samomori le prevara, umor, ki ga je izvedel sistem?
Na mestu varnega in toplega doma lahko matrica vstavi podobo najbolj grozljivega zverinjaka s krvoločnimi volkovi in na mestu, kjer pozimi teče ledena Donava lahko pričara prijeten zimski vrt s cvetlicami in vso toplino v njem.
Ljudje smo postali žrtve, zgubljena raja ki nekje živi. Pač ne v danem prostoru in času. Vsi smo ujeti v matrico. Le redki jo bežno zaznavajo, toda nihče več se ne zaveda, kako izgleda resnični svet, ki je postal vsem neznanka.

Nekoč je bil sod, kamor so se zatekala bitja pred nevihto. Lisica je kradla med in svoj smrček obrisala v zajčkove tačke. To dejanje nikakor ni bilo dejanje, ki bi izžarevalo željo po resničnosti. Tudi zajček je prislonil svoj smrček k deklici, toda zajček je želel njeno tačko občutiti, zanimala ga je resničnost. Lisica pa je hotela resničnost vsem odvzeti, kar ji je uspelo. Poleg medu še resničnost. Lisica je takrat ustvarila matrico v katero so se ujela vsa bitja pribegla v sod. Edino zajček je vedel, da se nekje skriva velika napaka, toda njemu nihče ni verjel in iluzija je prvič nadvladala resničnosti. S tistim dnem se je rodila matrica.
Ko se enkrat sproži kamen?
Lahko, da se kamen ustavi in vse je, kot je bilo. In če vsak kamen lahko sproži večji kamen, potem tudi najmanjši kamenček lahko sproži plaz.
Lisica je najboljšim prijateljicam zaupala svoje skrivnosti. Recept, ki se ga je posluževala le elita. Toda sčasoma je ta recept prešel v vedno večji in večji krog, dokler ni zgodbe slišal tudi nekdo iz tistega soda, ki mu je takrat nudil varno zatočišče. V spomin mu je vstopila tudi tista deževna noč in razjasnilo se mu je obzorje, iztopil je iz matrice. To je bil dan, ko je bila lisica razkrinkana.
Zgodilo se je prvič, da so bitja imela možnost spoznati ukano in se iz nje tudi učiti in zrasti, dozoreti. Poteza je bila njihova. Odločiti se za šolo ali beg, vzeti rdečo ali modro tableto. Vsak je pri tem imel svobodno možnost izbire. Toda ljudje smo se odločili, da resnico zavrnemo. Namesto, da bi obsodili matrico, smo obsodili potezo, ki jo je izvedla lisica, ločeno od vseh okoliščin. In tako je bilo tudi iskanje resnice označeno kot napaka, saj se je bila nekoč izražala v enaki potezi, kot njeno prikrivanje. Človek se je začel izgubljati in matrica je dobivala vse večje razsežnosti. Živi še danes. In dokler bo matrica živela, toliko časa človeška bitja ne bomo občutila svobode.

Danes je tudi nedolžna deklica že dolgo zgubljena. Niti belemu zajcu ne sledi več, ker vse gleda le skozi potezo. Matrico misli, da pozna in zajčka vidi, kako druge lovi v zanko. Sama pa ne vidi, da se je globoko v zanko ujela prav ona.

Le trenutek je resnica, dani trenutek, ki ni bil ne nekoč, ne ravnokar in ga tudi ne čakamo, da se bo zgodil nekdaj, temveč je sedaj. Čutimo ga neposredno, kadar smo izven matrice. Notri ga ne zaznavamo, ker je v matrici pomešan prostor in čas. Če bolje pogledam ta trenutek, ki je sedaj, izven matrice, vam lahko sporočim le to, da deklica plava. In to ne med oblaki, ne v sanjah, niti ne v plavalnem bazenu, kjer naj bi nabirala svoje moči. Plava nemočno sredi velikanskega mesta, sredi zime v neizmerni ledeni reki. Le kako se je znašla tam?
Še zjutraj je deklica stala pred svojim domom, toplim, varnim zavetjem. Nihče ji ni preprečeval vstopiti. Tudi ni imela zapreke, ki bi ji bremenila pot skozi lastni prag. Dobrodošla je bila v svojem domu, pa je vseeno ubrala drugo pot. Le kako bi lahko deklica vstopila, ko pa ji matrica prikaže na mestu svojega doma zverinjak in nešteto krvavih zob? Obrnila se je preč in zbežala.
Tekla je strmo v breg. Njeni prisluhi so govorili, da ji je renčanje tik za petami. Ni gledala več nikamor. Osredotočena je bila le še na eno točko, točko preko katere je deklico vodila matrica.
Občutek nevarnosti se je počasi izgubil in deklica je obstala. V resničnem svetu je danes mrzlo, kakih 13 stopinj Celzija pod ničlo, pa še veter, ki brije v nasprotni smeri toka reke Donave, je močan. Matrica lahko pričara občutek toplote vsakomur. Ampak takoj, ko se človeško telo podhladi pod 36 stopinj Celzija, delovanje matrice odpove. Da do tega ne bi prišlo, je bil občutek mrazu še poostren. Deklica je morala poiskati toplejši kotiček v mestu in to je bilo postajališče podzemne železnice. Da ji ne bi bilo dolgčas se je vsedla na vlak in se odpeljala. Iztopila je na postajališču, tik ob reki Donavi.
Iz podzemlja so jo pripeljale tekoče stopnice in pred seboj je zagledala neverjeten prizor. Pot je vodila naravnost do čudovite steklene palače. Vendar to je bil le prizor. Vhod v palačo je bil na mestu, kjer je manjkala ograja mogočnega visečega mostu. Bilo je točno na sredini reke.
Ko se je deklica po poti približala manjkajoči ograji, je videla v palači čudovit zimski vrt in nešteto pisanih cvetlic v njem.
Prestopila je prag.

Sredi ledenice, med neštetimi plavajočimi kosi ledu se drobceni deklici kaj kmalu spusti telesna temperatura do točke, kjer vpliv matrice začne odpovedovati. Nedolžna žrtev zblojenega sistema se začne prebujati. Izstopila je iz matrice. Začelo jo je zebsti.
Dobrodošla v Donavi, dobrodošla v Resničnem svetu!
Tukaj je. Ni še spoznala matrice, čuti le njeno posledico. Ne ve, kaj se ji dogaja, ve le to, da hudo boli. Zajček je čutil to bolečino v svojem srcu, toda deklica jo občuti sedaj vsepovsod. Sprva še ne verjame resničnosti, ker je šokirana. Ne zdi se ji logično, saj se je ravnala po vseh pravilih in vstopala je v topli vrt s cvetlicami in naenkrat se je ta čudoviti vrt razblinil in obdajale so jo plavajoče ledene ploskve. ťKako je to mogočeŤ, se je začela spraševati. Vsi prelepi vrtovi se spreminjajo v zmes bolečine in solz. Izhod je daleč in v krhkem podhlajenem telescu se je porajala prava kričeča panika. Krik smrti.
Tu ni pomoči, saj Donave matrica ne more segreti. V tako veliki reki kot je Donava je deklica kakor mravljica in nihče je ne vidi. Spoznala je, da je edina, ki si lahko pomaga. Venar žal prepozno. Podhlajeno telesce je nemočno. Deklica sicer poskuša narediti kak zamah po vodi, da bi se odrinila naprej, proti bregu, toda reka je preširoka in do obale je še daleč. Od velikih ledenih plošč, ki plavajo po reki dobiva udarce in njena bolečina se le še stopnjuje. Čeprav je njen krik strašanski, se iz njenih krčevito odprtih ustec skoraj da ne sliši več glasu. Zakaj smrt tako neznansko boli? Kje je ta, ki ve odgovor? Okus po smrti je grozljiv. Njene rokice ponavljajo vedno krajše gibe. Deklica se giblje le še kamor jo nese tok. Sedaj gre s tokom in to hitro.
Voda prinese na brežino le še truplo nekdaj neizmerno lepega dekleta.

In kje ste trenutno vi? Ste prepričani, da ni ta zgodba le del matrice?

:(

oo7 ::

Se opravičujem, da obujam tako staro temo ampak Warner Bros dela na rebootu filma Matrix ;((


Warner Bros. is reportedly planning a reboot of The Matrix, news that split opinion among fans of the sci-fi classic

Screenwriter Zak Penn, whose recent credits include The Avengers, is in talks with the studio to write the new treatment, sources told the Hollywood Reporter.

The Wachowski brothers, who wrote and directed the original and its two sequels, are currently not involved in the project, but Warners would be keen to get their blessing at the very least, the magazine reported.

http://www.telegraph.co.uk/films/2017/0...


Novi Neo? The Matrix Reboot in Development; Michael B. Jordan Eyed to Star




2 tedna nazaj sem bral, ko je v intervuju Keanu Reeves rekel, da bi posnel Matrix 4 ampak samo v primeru, da se watchovski brata ali sestri vrneta. In, da bi že nekaj pogruntali kako vrniti Neo-ta med žive to se mi je zdela dobra ideja ampak reboot ne hvala.

shotalick ::

Nekaj sem tudi sam bral o temu, ampak reboot tudi men ne potegne. Mislim, da je čas, da prod. hiše kakšno zadevo pustijo in enostavno ne obujajo zadev, ki so zaključene oz. jih naredijo potem mnogo slabše, kot so bili predhodniki.

Men osebno je Matrica, one of the best SCI-FI movie (za tiste čase, neverjetno).

krneki0001 ::

Meni je ta boljši - 13. nadstropje. The Thirteenth Floor @ Wikipedia

hojnikb ::

Pa kaj je s tem holivudom, da more vse remejkat/rebootat ????
#brezpodpisa

ahac ::

O M G

K bi vsak nek spinoff ali nadaljevanje naredil, ne pa reboot... ;(
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

matobeli ::

Sploh pa še ni tolk star film da bi rabil reboot.

Ne rečem za npr Konana bavarskega...

bambam20 ::

matobeli je izjavil:

Sploh pa še ni tolk star film da bi rabil reboot.

Ne rečem za npr Konana bavarskega...


Sej je dobu novo verzijo, ki je flopnila.

opeter ::

Leta 2019 bo točno dvajset let od prvega dela.

Čeprav bi po mojem skromnem mnenju morali Matrix zaključiti s prvim filmom ;)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Smrekar1 ::

opeter je izjavil:


Čeprav bi po mojem skromnem mnenju morali Matrix zaključiti s prvim filmom ;)


To je verjetno konsenzno mnenje vseh, ki smo filme gledali :)

oo7 ::

Se spomnim, ko je Matrix prišel v videoteko sem si sposodil film in nisem imel pojma kaj bom gledal. Film je bil tako dober, da sem ga gledal sigurno 5x v tistem času, ko sem imel kaseto pa potem sem si kaseto še velčat sposodil v videoteki pa tudi vedno sem ga gledal po televiziji čisto nor na ta film :)

Men je pa tudi drugi del Matrix bil dober.

D3m ::

oo7 je izjavil:

Se opravičujem, da obujam tako staro temo ampak Warner Bros dela na rebootu filma Matrix ;((


Warner Bros. is reportedly planning a reboot of The Matrix, news that split opinion among fans of the sci-fi classic

Screenwriter Zak Penn, whose recent credits include The Avengers, is in talks with the studio to write the new treatment, sources told the Hollywood Reporter.

The Wachowski brothers, who wrote and directed the original and its two sequels, are currently not involved in the project, but Warners would be keen to get their blessing at the very least, the magazine reported.

http://www.telegraph.co.uk/films/2017/0...


Novi Neo? The Matrix Reboot in Development; Michael B. Jordan Eyed to Star




2 tedna nazaj sem bral, ko je v intervuju Keanu Reeves rekel, da bi posnel Matrix 4 ampak samo v primeru, da se watchovski brata ali sestri vrneta. In, da bi že nekaj pogruntali kako vrniti Neo-ta med žive to se mi je zdela dobra ideja ampak reboot ne hvala.


A negro? Again?

Židom se je zmešalo.

matobeli je izjavil:

Sploh pa še ni tolk star film da bi rabil reboot.

Ne rečem za npr Konana bavarskega...


Ki je flopnil grdo.

Momoa, seriously?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Shkorc ()

hojnikb ::


A negro? Again?

Židom se je zmešalo.

Woah..
#brezpodpisa

D3m ::

Nič woah. Si mislil, da kod drug vodi Hollywood?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: D3m ()

hojnikb ::

Obstaja lepši naziv za to skupino ljudi.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hojnikb ()

D3m ::

Hebrejec.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Invictus ::

hojnikb je izjavil:

Obstaja lepši naziv za to skupino ljudi.

Kaj je narobe z Židi?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

vostok_1 ::

Nič, ker židje sami se pretežno kličejo Jews. Hebrew se uporablja bistveno manj.
Približno tko kot cigani. Koliko ciganov pa se med sabo kličejo "rom"?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()

matobeli ::

Woah! A ni bla tukaj "negro" žaljivka?

stara mama ::

Bistvo židov pač je da potegnejo ven zadnji cent če le lahko. Novega pa itak ne znajo naredit, ali ne zmorejo ali se jim pa ne splača.
Pa tud če zraven uničijo kvaliteto, pomen in vse kar se spodobi ali ne spodobi.

Skratka zelo podobno ameriški mentaliteti ja 8-O
Ekologija™ in Trajnost™

Zgodovina sprememb…

shotalick ::

opeter je izjavil:

Leta 2019 bo točno dvajset let od prvega dela.

Čeprav bi po mojem skromnem mnenju morali Matrix zaključiti s prvim filmom ;)


Men osebno je bil prvi del tut zmaga..pogledal sicer vse..ampak prvi je TOP.

Kot je M-power reku, sem si takrat tut sam v videoteki sposodil kaseto večkrat.

nebivedu - tole si bom pa še ogledal - The Thirteenth Floor @ Wikipedia

opeter ::

hojnikb je izjavil:

Obstaja lepši naziv za to skupino ljudi.


Sionisti? Ups, a ni bilo v drugem in tretjemu delu ime mesta ravno Sion? Naključje? ;)

krneki0001 je izjavil:

Meni je ta boljši - 13. nadstropje. The Thirteenth Floor @ Wikipedia


Res je. Tudi ta je odličen film! Toplo priporočam.

Za vse tiste, ki ste mahnjeni na azijske filme pa še en zanimiv izdelek: Returner (iz leta 2002).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

opeter ::

Pa še ena zadeva. Najbolj bedni del iz drugega filma trilogije:


No ja, mogoče je komu dogajalo. Meni ni.

Potem je ta prizor boljši:
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

shotalick ::

opeter - se strinjam

D3m ::

matobeli je izjavil:

Woah! A ni bla tukaj "negro" žaljivka?


To ni žaljivka.
|HP EliteBook|R5 6650U|

dronyx ::

Matrica je kultni film, ki ne bi smel imeti nobenega nadaljevanja, kaj šele reboota! Sam sem sicer Matrico pogledal po spominu vsaj petkrat, če ne še večkrat, medtem ko obe nadaljevanji samo v kinu ob izzidu in sem bil zelo razočaran. Pa mogoče kot filma niti nista čisto zanič, samo ob Matrici sta pa...

matobeli ::

D3m je izjavil:

matobeli je izjavil:

Woah! A ni bla tukaj "negro" žaljivka?


To ni žaljivka.


According to Oxford Dictionaries, use of the word "now seems out of date or even offensive in both British and US English".


Júdje (Júdi, tudi Žídje in Žídi, kar danes velja za manj primerno)


V bistvu je oboje enako (ne)primerno.

Nikec3 ::

Če rebootajo potem ne posegajo v originalno Matrix vesolje. Ne vem, zakaj bi koga to motilo.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Berserker ::

Absolutno proti kakršnemkolu nadaljevanju, spin-offu in remejku. Matrix je klasika iz late 90s-early 2000 klasika, ko je bilo ob prelomu tisočletja popularen futuristični stil.

V glavnem Matrix ne spada v sodobne čase.

Sicer pa sem nekaj časa nazajprebral eno dobro teorijo o Matrici, ki razlaga, da je dejanski "The One" Agent Smith in da so ljudje v Sionu, oz. izven Matrixa še vedno v matrici.

Govorim o tem.







matobeli je izjavil:

Woah! A ni bla tukaj "negro" žaljivka?


Negro je latinsko za črnce.

PARTyZAN ::

Berserker: resno? "Futurističen stil" ni popularen? SciFi? Cyberpunk žanr?

A zato vsi nestrpno pričakujemo Cyberpunk 2077, Ghost in the Shell in podobne naslove?

Berserker ::

PARTyZAN je izjavil:

Berserker: resno? "Futurističen stil" ni popularen? SciFi? Cyberpunk žanr?

A zato vsi nestrpno pričakujemo Cyberpunk 2077, Ghost in the Shell in podobne naslove?


Ne zgodnja 2000s so imela en tak poseben futurističen stil.

Ful se je poznalo v muziki, recimo rave, hardcore, techno.

To kar ti omenjaš je 80s retro stil, kot so retro/sythwave, kateri je kar popularen.

opeter ::

Sicer bi jaz šel še nekaj let nazaj in sicer v 90-ta. Ne pozabimo na prvo generacijo potrošniških VR-jev, Nintendo VirtualBoy, Johny Mnemonic, CyberMage, glasbo iz Cyclone-a in Novastorm-a, prizore iz Screamers in vse kar je kibernetsko.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

oo7 ::

Čas je, da Warner Bros vzame modro tableto in pozabi vse skupaj.

globoko grlo ::

Priznam, da je bil The Matrix prvi film, ki sem ga stegnu z neta s takrat hitrim 64KB/s. Pa sploh nism vedu kakšen flm je to.

Talk about Matrix calling u.

In ja, lohka bi zaključili s prvim delom. Nekega reboota al pa kj podobnega si pa sploh ne predstavljam. Pa še črn Neo???
Pol bi lohka tut Milkino Jovanko not dal.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MacGyver (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
6911623 (3733) sci3nc3
»

Jupiter Ascending

Oddelek: Sedem umetnosti
243498 (2319) Netrunner
»

Prihajajoci filmi od leta 2012-16

Oddelek: Sedem umetnosti
224757 (3970) msjr
»

The Matrix: Revolutions (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16611700 (8345) DoloresJane

Več podobnih tem