Forum » Pomoč in nasveti » Problem iz kopiranjem...
Problem iz kopiranjem...
DiDo ::
Pred kratkim sem kupil novi racunalnik. Na njega sem najprej instaliral WIN98se, ki so delali normalno. Nato sem pa hoto instalirat WIN2k oz. WINXP, vendar ko mi kopira fajle na disk, ki so potrebni za instalacijo, mi pravi, da ne more skopirat. Niso vedno enaki fajli, probal sem pa tudi z vec CDji... No, ko dam da preskoci te fajle, mi pol pac nekje med instalacijo zasteka.
Ali je mogoce kaj narobe z rami?
Imam pa AMDja 1800+, MSI KT3 Ultra-ARU, Seagate UDMA80 GB, Infenion 512 DDR Rame... Prosim pomagajte.
Ali je mogoce kaj narobe z rami?
Imam pa AMDja 1800+, MSI KT3 Ultra-ARU, Seagate UDMA80 GB, Infenion 512 DDR Rame... Prosim pomagajte.
bodom ::
zio.
sm mel podoben problem...
probej kje dobit kak drug instalacijski CD, s tem si ne bos "nikol" mogu pomagat
LP
sm mel podoben problem...
probej kje dobit kak drug instalacijski CD, s tem si ne bos "nikol" mogu pomagat
LP
DiDo ::
Sem ze probal z razlicnimi instalacijskimi CDji, pa vedno isto... po mojem je v harveru, samo kaj? Masino sem pa nabavo iz ATja, tak da mi ni fsega tja za vozit...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DiDo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje-TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1221) | luksorzi |
» | resetiranje po instalaciji sp2Oddelek: Strojna oprema | 1045 (884) | Jan987 |
» | deinstalacija windowsov xp na notebookuOddelek: Pomoč in nasveti | 1337 (1208) | Imagination |
» | En "majčken" problemček pri inštalaciji win2kOddelek: Operacijski sistemi | 876 (795) | boštjan |
» | RAM in win2k (oz. kako instalirat win2k na comp. z 40MB rama)Oddelek: Operacijski sistemi | 1488 (1203) | andrej |