Forum » Kaj kupiti » Nakup brezžičnega routerja
Nakup brezžičnega routerja
TehDucky ::
Sem pred nakupom brezžičnega routerja. Zdej imam na siolov modem/router priklopljene 3 stacionarne računalnike, ker pa si je sestra nabavila prenosnika, bi potreboval še en brezžični router.
Najrajši bi zanesljivega in takega, s katerim se mi nebi bilo treba zajebavati za nastavitve. Rad bi tudi videl, da se računalnik takoj ob vklopu in prihodu v Windowse priklopi na router.
Ne rabim še kakšnih dodatnih stvari, samo brezžični priklop za en prenosnik.
Ceno bi rad videl, da je nekje do 50€.
Se priporočam za kakršne koli odgovore.
Hvala in LP
Najrajši bi zanesljivega in takega, s katerim se mi nebi bilo treba zajebavati za nastavitve. Rad bi tudi videl, da se računalnik takoj ob vklopu in prihodu v Windowse priklopi na router.
Ne rabim še kakšnih dodatnih stvari, samo brezžični priklop za en prenosnik.
Ceno bi rad videl, da je nekje do 50€.
Se priporočam za kakršne koli odgovore.
Hvala in LP
TehDucky ::
Standardi:
IEEE 802.11g
IEEE 802.11b
Tole piše na tej strani, vendar pa ima ta prenosnik IEEE 802.11n standart. Je možno, da zaradi tega nebi delalo oz. ne z vso hitrostjo ? Namreč imam 20/20 linijo.
IEEE 802.11g
IEEE 802.11b
Tole piše na tej strani, vendar pa ima ta prenosnik IEEE 802.11n standart. Je možno, da zaradi tega nebi delalo oz. ne z vso hitrostjo ? Namreč imam 20/20 linijo.
jinzo ::
Vsekakor nebo delalo tako hitro, kot bi delalo na draft-n standardu.
Sam g standard deluje maximalno 54Mbps, pa še to odvisno od oddaljenosti/motenj itd.
Sam g standard deluje maximalno 54Mbps, pa še to odvisno od oddaljenosti/motenj itd.
ManDriver ::
Tud jaz sem v dilemi, kakšen wireless router kupit. Nadomestil naj bi starega Linksys-a WRT-54GL, ki mu počasi pojemajo moči (Paradižnik naredil svoje). Zaželjeno je, da bi imel draft-n in pa podporo WDS. Najprej sem razmišljal o WRT160, vedar vidim, da ni deležen najbolj pozitivnih kritik...
LP,
ManDriver
LP,
ManDriver
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
amigo_no1 ::
http://www.monitor.si/clanek/brezzicno-...
Problem testa je v tem, da niso testirali kako se obnese pri p2p prometu s kako ixio chariot ...
Malo sem gledal mnenja uporabnikov: za modela DIR-615 in DIR-655 ni zaslediti kakih pritožb glede p2p, dir-635 je bolj na "slaben glasu" glede tega.
Problem testa je v tem, da niso testirali kako se obnese pri p2p prometu s kako ixio chariot ...
Malo sem gledal mnenja uporabnikov: za modela DIR-615 in DIR-655 ni zaslediti kakih pritožb glede p2p, dir-635 je bolj na "slaben glasu" glede tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi dobiva nova imena: 802.11ax bo WiFi 6Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7316 (4569) | SeMiNeSanja |
» | Routerji odletel Wifi, katerega novega?Oddelek: Omrežja in internet | 4850 (3939) | kuglvinkl |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10059 (6800) | janezek67 |
» | Standard IEEE 802.11n končno standardenOddelek: Novice / Diski | 5835 (4027) | techfreak :) |
» | wless routerji & sevanjeOddelek: Kaj kupiti | 1563 (1485) | bate |