Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP pri zagonu ne najde get_PlusHelper.dll
Windows XP pri zagonu ne najde get_PlusHelper.dll
BigRedOne ::
Lep pozdrav!
Imam težavo in sicer, vsakič, ko se mi zažene Windows Xp, mi sporoči, da ne najde C:\Program Files\NOS\get_PlusHelper.dll. Vprašal sem strička Googla, vendar vsi "govorijo latinščino", tako da nisem kaj dosti od tega odnesel. Prosim, če bi kakšen expert delil kakšno informacijo z mano...
Se vnaprej zahvaljujem,
BigRedOne
Imam težavo in sicer, vsakič, ko se mi zažene Windows Xp, mi sporoči, da ne najde C:\Program Files\NOS\get_PlusHelper.dll. Vprašal sem strička Googla, vendar vsi "govorijo latinščino", tako da nisem kaj dosti od tega odnesel. Prosim, če bi kakšen expert delil kakšno informacijo z mano...
Se vnaprej zahvaljujem,
BigRedOne
- spremenil: BigRedOne ()
BigRedOne ::
Vav torej je to v bistvu del adobe downloader-ja. ok. Sam še nekaj, SPY-bot me stalno prosi za dovoljenje za brisanje adobe downloadarja, pa ne vem zakaj, upam samo, da moj monitor ne zasede 2034 virusov/cm^2, saj razumete, paranoja neukega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigRedOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | analiza hijack thisOddelek: Pomoč in nasveti | 1924 (1704) | klaudija |
» | Google dela na pretvorniku iz Flash SWF v HTML5Oddelek: Novice / Android | 5780 (4091) | techfreak :) |
» | Kako posneti live stream?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5187 (4076) | laguna |
» | Kako sneti posnetek s strani 24ur.comOddelek: Pomoč in nasveti | 5217 (4571) | aco111 |
» | Problem z odpiranjem straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2553 (2375) | SkIDiver |