» »

Eurotrip

Eurotrip

Compufreek ::

Lep pozdrav

Ker omenjene teme nisem najdel bom naredil kar novo. In sicer z kolegi smo se dogovarjali za mesečni ali več eurotrip z vlakom. Ker o tem nimamo pojma :P me zanima vsako mnenje ki ga imate ali vaše izkušnje s podobno odpravo v neznano. Torej zanima me kako se zadeve lotit, torej kako do hostlov ter kakšna so pravila (rekli so mi da je treba se v hostlu najavit kar nekaj časa prej). Skratka povejte mi vse kar veste :P

Lep pozdrav, Freek

OmegaBlue ::

Pazte se italjanov na vlakih. ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Okapi ::

Odvisno, kdaj nameravata iti. V hostle se ni treba vnaprej najavljati, je pa rezervacija seveda koristna, ker v sezoni so boljši velikokrat zasedeni. Se pa vedno kaj najde, samo morda ne ravno na najboljši lokaciji ali z najboljšim razmerjem cena/kakovost. Hostle praktično vse najdeš na netu.

O.

root987 ::

No, italjanov se lahk povsod paziš, tut na cesti.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

mikic007 ::

Dost hodim okoli, tudi z vlakom. Sicer nisi napisal, v katero smer, ker bi bilo lažje kaj pametnega povedat tudi o vlakih in kartah, pa bom samo o hostlih. Če greš za dalj časa, se pač ne boš napovedal v vseh hostlih, mogoče samo tistih, ki so na hostelworld najbolje ocenjeni in hkrati poceni. Pri vseh drugih se napoveš nekaj časa prej, dan ali dva iz cybercafeja. Jaz si običajno pogledam torej hw, potem pa poskusim najti stran od hostla in tam urediti brez denarja v naprej. Običajno je ok ...

Za kaj več bo treba pa kaj več vedet.

Ja, in pazi se Italjanov. V bistvu kar Italije same!

ivanuscha ::

Kaj pa je s temi Italjani na vlakih?? Pi***** delajo?

biokill ::

To je ena fora iz filma EUROTRIP..

Bob Rock ::

Meni najljubsa varianta je CouchSufring.
Najceneje in kar je imo najpomembnejse, da imas takoj stik z domacini(host), ki so po vecini dobri gostitelji in pripravljeni razkazat ali vsaj te napotit na zanimive lokacije. S tem se tudi izognes rutinskih turisticnih rut in hkrati dozivis mesto taksno kot je in ne kot ga poskusa prikazati turisticni center oz. kdorkoli pac skrbi za turizem v mestu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potovanja po svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6222184 (12993) VolkD
»

Poceni v Francijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7923570 (18569) Karaya 52
»