Forum » Pomoč in nasveti » Napaka pri nalaganju XPjev
Napaka pri nalaganju XPjev
jagodek ::
Imam problem da mi pri nalaganju xpjev na računalnik pri nalaganju vrača napake:
in sicer napiše:
The file autoconv.exe was not copied correctly.
itd.. več takšnih napak in nato ko konča noče pridet v windowse in napiše da sistem ni bil pravilno naložen.
in sicer napiše:
itd.. več takšnih napak in nato ko konča noče pridet v windowse in napiše da sistem ni bil pravilno naložen.
PrvaPomoč ::
Po mojih izkušnjah je bila največkrat težava z RAMom(pomnilnikom). Poiskusi z drugim, zamenjaj "ploščico-e", če jih imaš na voljo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrvaPomoč ()
M-XXXX ::
Imam problem da mi pri nalaganju xpjev na računalnik pri nalaganju vrača napake:
in sicer napiše:
Lahko navedeš konfiguracijo, pa ti mogoče lahko kaj pomagamo.
konfiguracija je taka:
plata: Asus P5B Deluxe
rami ddr2 533
procesor pentium 4 3,2GHz
bom vprašal koga kakšnega frneda če ma za posodit rame...
plata: Asus P5B Deluxe
rami ddr2 533
procesor pentium 4 3,2GHz
bom vprašal koga kakšnega frneda če ma za posodit rame...
solatko ::
Vsi niso zanič. Poiskusi z enim. Po navadi pomaga vata namočena v alkohol in čiščenje konektorjev na Ramih in izpihanje ležišč na MB. Pri instalaciji pa daj na normalni format particije, ne na quick.
Eko upošteval tvoja navodila in poizkusu z enim, tko da windowse je naložilo zdej bomo vidli kako bo delalo.
solatko ::
Dodajaj po eno palčko in pazi, da izklopiš napajalnik iz omrežja in sprazniš MB (izklopljenega startaš), praviloma pa se izklopi tudi 20/24 konektor napajanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 restart po nekaj sekundahOddelek: Operacijski sistemi | 1010 (739) | Manager |
» | Zakaj se mi računalnik ustavi že ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (987) | neeno |
» | Ne morem naložiti WindowseOddelek: Pomoč in nasveti | 913 (702) | Mitch |
» | Računalnik zmrzne pri nalaganju XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1075 (1039) | karafeka |
» | Težave z namestitvijo Windowsov XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1101) | Tejc |