Forum » Pomoč in nasveti » Restore DVD (Vista Home) Lenovo SL500
Restore DVD (Vista Home) Lenovo SL500
pitarda ::
Zdravo,
Ali ima kdo Recovery DVD (Vista HOME) ali pa ve, kje se ga da dobit za prenosnik Lenovo SL500+ (iz Mobitel akcije)?
Na žalost je kolega pobrisal vse particije, ne da bi pred tem naredu kakšen image diska.
Sem klical na Lenovo Slovenija, pa so me napotili na UnistaLC, kjer so rekli le, da mi lahko sami na novo naložijo nazaj sistem (kar je treba plačat).
Pred časom sem sicer že dobil iz Lenovo Slovenija restore DVD za drug tip prenosnika,...
Hvala in lp.
Ali ima kdo Recovery DVD (Vista HOME) ali pa ve, kje se ga da dobit za prenosnik Lenovo SL500+ (iz Mobitel akcije)?
Na žalost je kolega pobrisal vse particije, ne da bi pred tem naredu kakšen image diska.
Sem klical na Lenovo Slovenija, pa so me napotili na UnistaLC, kjer so rekli le, da mi lahko sami na novo naložijo nazaj sistem (kar je treba plačat).
Pred časom sem sicer že dobil iz Lenovo Slovenija restore DVD za drug tip prenosnika,...
Hvala in lp.
PrvaPomoč ::
Malo pobrskaj torrent strani, včasih je problem rešen prej če se ga sami lotimo po kakšni stranski poti kot pa da kličemo proizvajalce, trgovce...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako kupiti Lenovo računalnik iz uradne strani?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1285 (995) | pirx |
» | Lenovo garancija RMAOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1397) | noraguta |
» | Izbiram netbook, Thinkpad Edge E11 vs Asus Eee PC 1215B vs ?? ?Oddelek: Kaj kupiti | 4269 (3802) | 69charger |
» | Netbook za HD prezentacijeOddelek: Kaj kupiti | 4612 (3966) | MK99 |
» | lenovo garancijaOddelek: Strojna oprema | 2644 (2551) | pozitron |