Forum » Hlajenje in modifikacije » Vulcano 9
Vulcano 9
Golden eye ::
Mlacom znova in znova preseneča!! Sedaj prodajajo že Vulcano 9 za samo 5.880 !! WOW ostal sem brez besed.
Slike
Slike
- spremenil: Tomi ()
Jst ::
Pa kaj vi delate reklamo za Mlacom?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Ja a je vulcano 9 bollši od vulcano 7+??? Men se zdi da je!!! podpira do 2600+ in še bolši pretok zraka ma! HA je že moj
kuglvinkl ::
Ja a je vulcano 9 bollši od vulcano 7+??? Men se zdi da je!!! podpira do 2600+ in še bolši pretok zraka ma! HA je že moj
In na podlagi česa se ti zdi, da je boljši? Ker ima 80mm vent.? Dude, Volcano 9 je korak nazaj (ki pa ne bi bil, če bi bil cel bakren), naprej pa samo glede treh opcij nastavitev RPMjev.
Višji CFM pomeni boljše hlajenje samo na enakem HS, ne moreš pa neposredno primerjati dveh različnih HS, kapiš?
In če bi bral relevantne teste, npr. na Dansdata.com, ne pa neke, na levih straneh, kjer merijo temperature enostavno iz senzorejv, ki so na plati, bi dobil boljši vplogled v zadevo.
At full power, on the other hand, the V9 managed 0.60°C/W (V7+ 0.52 °C/W) . Which isn't amazing performance for a noisy cooler, but is very respectable for a mainly-aluminium unit.
In ne seri, s presenečenji iz Mlacoma. Tovrstne štacune preživijo samo v RS, na Zahodu ne bi (custumer first...).
In na podlagi česa se ti zdi, da je boljši? Ker ima 80mm vent.? Dude, Volcano 9 je korak nazaj (ki pa ne bi bil, če bi bil cel bakren), naprej pa samo glede treh opcij nastavitev RPMjev.
Višji CFM pomeni boljše hlajenje samo na enakem HS, ne moreš pa neposredno primerjati dveh različnih HS, kapiš?
In če bi bral relevantne teste, npr. na Dansdata.com, ne pa neke, na levih straneh, kjer merijo temperature enostavno iz senzorejv, ki so na plati, bi dobil boljši vplogled v zadevo.
At full power, on the other hand, the V9 managed 0.60°C/W (V7+ 0.52 °C/W) . Which isn't amazing performance for a noisy cooler, but is very respectable for a mainly-aluminium unit.
In ne seri, s presenečenji iz Mlacoma. Tovrstne štacune preživijo samo v RS, na Zahodu ne bi (custumer first...).
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Kva so eni tećni!!
OK sej maš prov o Vulcno 7+ sem pol gledu mal po netu in zasledil da je bolši od vulcno 9.( bo treba počakat na Vulcano 10 )
OK sej maš prov o Vulcno 7+ sem pol gledu mal po netu in zasledil da je bolši od vulcno 9.( bo treba počakat na Vulcano 10 )
msmiha ::
Pred Thermalrigtovo zverino se lahko oba skrijeta
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
kuglvinkl ::
Volcano 10 je bilo delovno ime HSF za Hammerje.
Trenutno je kralj SKL-800. Heh, če bi bil denar, bi zraven kupil še Panaflo Fan (Delta...)
Trenutno je kralj SKL-800. Heh, če bi bil denar, bi zraven kupil še Panaflo Fan (Delta...)
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri hladilnik???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1678 (1293) | =Exceed= |
» | Ker cooler na AMD Xp+Oddelek: Kaj kupiti | 1539 (1070) | schurda |
» | Najtisji ventilator za 1600XPOddelek: Kaj kupiti | 1746 (1421) | kuglvinkl |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2328 (1601) | Coinbird |
» | Ke je bolsi Vulcano 7+ ali Vulcano 9????-nujnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1276 (901) | Dj-Prah |