Forum » Programiranje » [.net] web service basic HTTP authentication
[.net] web service basic HTTP authentication
infiniteLoop ::
Pozdravljeni,
S kolegom delava na projektu. Njegov del mora poklicati web service iz .net klienta. Vse lepo in prav ampak, ko mu visual studio zgenerira proxy class (sublcass SoapHttpClientProtocol-a) ni nikjer moznosti (tako pravi) nastaviti autentikacijo. Poskusila sva z overridanjem GetWebRequest metode a zaenkrat brez uspeha. Problem je, da je on nov v .netu jaz pa ga sploh ne poznam.
A kdo ve kako naj klicema web service z basic HTTP authentication?
Hvala
S kolegom delava na projektu. Njegov del mora poklicati web service iz .net klienta. Vse lepo in prav ampak, ko mu visual studio zgenerira proxy class (sublcass SoapHttpClientProtocol-a) ni nikjer moznosti (tako pravi) nastaviti autentikacijo. Poskusila sva z overridanjem GetWebRequest metode a zaenkrat brez uspeha. Problem je, da je on nov v .netu jaz pa ga sploh ne poznam.
A kdo ve kako naj klicema web service z basic HTTP authentication?
Hvala
None of us is as dumb as all of us.
infiniteLoop ::
Kot ukleto.
Pet minut po tem ko se postal vprasanje me je kolega poklical in povedal, da mu je zadevo uspelo izpeljati. Tako, da dejansko vec ne rabiva pomoci.
Move along kids nothing to see here... :)
Pet minut po tem ko se postal vprasanje me je kolega poklical in povedal, da mu je zadevo uspelo izpeljati. Tako, da dejansko vec ne rabiva pomoci.
Move along kids nothing to see here... :)
None of us is as dumb as all of us.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | php login s pomočjo soap-aOddelek: Programiranje | 1580 (520) | matmul |
» | Java namizna aplikacija ter web serviceOddelek: Programiranje | 1560 (1193) | nuclear |
» | povezovanje web in konzolne aplikacije (RMI, COM?)Oddelek: Programiranje | 1093 (1021) | sid_dabster |
» | apache axisOddelek: Programska oprema | 1331 (1226) | MasterBlaster |
» | [c# ASP.net Web Services] There is an error downloading XML document.Oddelek: Programiranje | 1160 (1128) | 64202 |