Forum » Pomoč in nasveti » Toshiba L300 + windows vista
Toshiba L300 + windows vista
Aramis ::
Pozdravljeni. Dobil sem tega prenosnika - http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
ima nameščeno visto hp, ki je v ang jeziku. Sedaj me zanima, če lahko formatiram disk in namestim visto business, ki je v slo jeziku in uporabim to kodo, ki je za visto hp? Ali lahko imam kako drugače visto v slo jeziku?
Nekaj sem celo bral, da je možna nadgradnja viste v windows 7??
Kako se to naredi??
ima nameščeno visto hp, ki je v ang jeziku. Sedaj me zanima, če lahko formatiram disk in namestim visto business, ki je v slo jeziku in uporabim to kodo, ki je za visto hp? Ali lahko imam kako drugače visto v slo jeziku?
Nekaj sem celo bral, da je možna nadgradnja viste v windows 7??
Kako se to naredi??
- spremenil: Aramis ()
BALAST ::
Samo točno določena vrsta. Če želiš spremeniti jezik v slovenščino poizkusi s tem orodjem, ker uradno Win Vista home premium tega ne podpira. Vistalizator.
Rabiš uraden slovenski Language pack z Microsofta, potem pa slediš navodilom programa Vistalizator.
Rabiš uraden slovenski Language pack z Microsofta, potem pa slediš navodilom programa Vistalizator.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na nemski laptop priklopiti slovensko tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2315 (2158) | fosil |
» | registracija win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 3802 (3493) | neeno |
» | Windows 7 Professional ali Ultimate???Oddelek: Operacijski sistemi | 5801 (4749) | Lonsarg |
» | Kje najceneje do Viste SLOOddelek: Operacijski sistemi | 2073 (1580) | tattoo |
» | Vista home premium SLO lang. pack?Oddelek: Operacijski sistemi | 3921 (3596) | PaJo |