Forum » Pomoč in nasveti » glasnost mikrofona pada
glasnost mikrofona pada
vir ::
Imam problem, ki sem ga že nekoč imel ampak sem pozabil kaj je treba nastavit da bo ok. Sem namreč šaril po nastavitvah za zvok in sem nekaj očitno spremenil.
Ko se preko Skype pogovarjam preko slušalk, mi potenciometer za glasnost mikrofona, pada proti minimumu. Ko dam nazaj na max, mi spet pada na minimum. Zato tisti s katerim se pogovarjam, sliši moj govor zmeraj bolj potiho in me na koncu več ne sliši če nimam potenciometra skos na očeh.
Kaj nardit?
Ko se preko Skype pogovarjam preko slušalk, mi potenciometer za glasnost mikrofona, pada proti minimumu. Ko dam nazaj na max, mi spet pada na minimum. Zato tisti s katerim se pogovarjam, sliši moj govor zmeraj bolj potiho in me na koncu več ne sliši če nimam potenciometra skos na očeh.
Kaj nardit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potenciometer na svetilkoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1676 (1491) | FX6300B |
» | Utisanje LC6550G (14cm fan)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2866 (1452) | axee |
» | skurlo potenciometreOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2225 (1819) | govno |
» | zalman in nastavitev vrtljajevOddelek: Pomoč in nasveti | 872 (724) | bodom |
» | Rabim en dober CPU cooler za XP1800+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1476 (1281) | Hux |