Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
Temo vidijo: vsi
marijancek ::
imate pa malo neumne moderatorje. eden vpraša: kateri gantar. jaz odgovorim: plešasti podjetnik. moderator briše.
mi zna kdo razložiti zakaj se je to brisalo? 2x?
mi zna kdo razložiti zakaj se je to brisalo? 2x?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: marijancek ()
onitam ::
Nevem če se tu dajejo rpitožbe na male oglase, ampak tale je pa farsa:
Model prodaja rabljeno E7 za 350€ vred z 3leta podaljšano garancijo (ta pride 25€).
Nov telefon se v Sloveniji dobi za 299€.
Model prodaja rabljeno E7 za 350€ vred z 3leta podaljšano garancijo (ta pride 25€).
Nov telefon se v Sloveniji dobi za 299€.
bleh
Silvo ::
thramos;;Briga me za telefone...samo ta ima res garancijo iz BB,
dočim na tvojem linku neka trgovina ala "pridi k nam" garancije baje ni...
Osebno raje kupim vsako zadevo z polno SLO garancijo,kar pa seveda ima svojo ceno.
lp
dočim na tvojem linku neka trgovina ala "pridi k nam" garancije baje ni...
Osebno raje kupim vsako zadevo z polno SLO garancijo,kar pa seveda ima svojo ceno.
lp
Silvo
WarpedGone ::
Najprej se Tomi izjočje, kako da ne bo finančno podpiral temnih sil na oblasti.
Mu napišem:
Pravi, da nisem konstruktiven. Bi reku, da Tomi ne prenese kritike in zlorablja moderatorske gumbe.
Še tolk obraza nima, da bi za umaznao delo povprosil kolega in vsaj na zunaj izpadel čist.
Videno prevečkrat.
Mu napišem:
Cvet objektivnosti in ne-političnosti Press.
Pravi, da nisem konstruktiven. Bi reku, da Tomi ne prenese kritike in zlorablja moderatorske gumbe.
Še tolk obraza nima, da bi za umaznao delo povprosil kolega in vsaj na zunaj izpadel čist.
Videno prevečkrat.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
Tomi ::
WarpedGone je izjavil:
Najprej se Tomi izjočje, kako da ne bo finančno podpiral temnih sil na oblasti.
Mu napišem:
Cvet objektivnosti in ne-političnosti Press.
V zapisu ni bilo jasno, na kaj se nanaša. V tem primeru naj ti bo dovoljeno kot hudomušna opazka.
metrodusa.blogspot.com
Gandalfar ::
Sporocilo je bilo offtopic, saj se ni nanasalo na osnovno temo: umik licence. V procesu so bila izbrisana tudi ostala offtopic sporocila.
kuglvinkl ::
A je važn? Pejt na ringaraja.si kjer se pogovarjajo vsem. Naenkrat.
Sicer pa, ti si tako in tako brezpraven, in se sploh čudim, kaj ti Gand odgovarja.
Sicer pa, ti si tako in tako brezpraven, in se sploh čudim, kaj ti Gand odgovarja.
Dr_M ::
Kaj morte res vsake toliko spustit svoje garjave pse iz kletk, da mal stalo delajo po forumu, npr v Abit novici? :>
kmetek ::
kuglvinkl: yeah, sure. nazive kar sami po svoje talate, boli vas đoko.
36. člen Pravil
1. Vse pritožbe so avtomatsko zavrnjene.
36. člen Pravil
1. Vse pritožbe so avtomatsko zavrnjene.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PaX_MaN ()
ZaphodBB ::
Gandalfar ne razume Godwinovega zakona.
Godwinov zakon pravi, da je teme konec - ko nekdo nasprotnika v debati primerja z naciji oz. je edini kontra argument primerjava za naciji.
Godwinov zakon nič ne govori o tem, da je prepovedano omenjat nacije in/ali debatirat o njih.
Godwinov zakon pravi, da je teme konec - ko nekdo nasprotnika v debati primerja z naciji oz. je edini kontra argument primerjava za naciji.
Godwinov zakon nič ne govori o tem, da je prepovedano omenjat nacije in/ali debatirat o njih.
MrStein ::
Gandalfar ne razume Godwinovega zakona.
Ti ga očitno tudi ne razumeš.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
kmetek ::
Pritožbe in pohvale računalniških trgovin
evo spet brisanje, kakor se vam kinta dvigne...od ostalih pa ne.
evo spet brisanje, kakor se vam kinta dvigne...od ostalih pa ne.
Ne pritožuj se, ker veš, da si brezpraven in nimaš pravice do pritožbe.
Za ostalo oglaševanje daš lahko linke in prispevaš h konkurenčnemu okolju.
Za ostalo oglaševanje daš lahko linke in prispevaš h konkurenčnemu okolju.
PNG ::
Ne, samo na pač na privatnem forumu, kjer že iz štarta pričakovati kakršnekoli pravice je vsaj iluzorno :p
cholt45 ::
Nevem kaj imata za starih zamer, ampak se mi zdi, da bi moral moderator malo drugače izraziti svoje nestrinjanje z kmetkovimi dejanji :)
Bergi ::
36. člen
3. Na pritožbo odgovarja tisti, ki je posredoval, ali upravljalec strani.
Upravljavec, da bomo politično korektni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bergi ()
galu ::
http://slo-tech.com/forum/t84164/p34240...
Mislim, da je ta post popolnoma primeren. Bi bilo drugače, če bi text ki je na sliki, napisal?
Mislim, da je ta post popolnoma primeren. Bi bilo drugače, če bi text ki je na sliki, napisal?
Tako to gre.
mavto ::
Malo gledam stvari po raznih temah in ne morem verjet kakšen je odnos moderatorjev, dobro mogoče bi to temo še razumel da zaklenete, čeprav meni se zdi debata o poseljenosti dobra - Zahojena država?!
Ampak da vsakič ko pridem pobrišete par postov iz te debate (z izjemo gendala) Ali plešete? :) WTF no????
Ampak da vsakič ko pridem pobrišete par postov iz te debate (z izjemo gendala) Ali plešete? :) WTF no????
Primoz ::
V debati b) je bil brisan samo gendale. Prosim specificiraj pritožbo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Janac ::
Vejice ti manjkajo...
Ker si brezpraven, ti Gand ni dolžan obrazložiti ukrepa.
Ker si brezpraven, ti Gand ni dolžan obrazložiti ukrepa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
gendale ::
http://slo-tech.com/forum/t506325/p3427...
grožnje z improvizirano lobotomijo, prosim za izbris in primeren ukrep proti uporabniku
grožnje z improvizirano lobotomijo, prosim za izbris in primeren ukrep proti uporabniku
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Mentalist ::
Pritožujem se nad uporabnikom kuglvinkl saj me žali in zmerja in to mi ni všeč, saj ima vsak svoje mišljenje. Prosim, da se to preneha. Hvala
in lep večer.
in lep večer.
Lool.
IvoJan ::
Danes mam pa rojstni dan!prettyPhoto
je bil res potreben zaklep te teme? mislim da to ne spada v nakladalnico ampak si zasluzi svojo temo.
je bil res potreben zaklep te teme? mislim da to ne spada v nakladalnico ampak si zasluzi svojo temo.
Gandalfar ::
Tema je namenjena k podpihovanju in rasnemu ter politicnemu sovrastvu. To se lahko greste tudi na kaksnem drugem forumu.
amigo_no1 ::
Od koga in zakaj sem dobil "Persona rudis" titulo ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Ziga Dolhar ::
Si prepričan, da si res dobil titulo? (V tvojem profilu je, tudi historično, ni najti.)
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlagaj izbrisOddelek: Slo-Tech | 3174 (2417) | MrStein |