Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
Temo vidijo: vsi
Mavrik ::
P.S. zanimivo, da je lahko post v Pritožbah zbrisan. V pravilih pa piše, da se lahko pritožiš le v Pritožbe. Fuc*ed up. Sicer je pa bil post namenjen gzibratu, kar sem tudi na začetku izpostavil. Well...;((
Še enkrat si preberi kaj pišeš v prvem (in vedno tudi zadnjem) sporočilu v tej temi. Prosim.
The truth is rarely pure and never simple.
Limit-sky ::
Saj P.S. lahko preskočiš, če želiš.
Ostalo si prebral? Da ne uporabim "tiste" besedne zveze.
OmegaBlue ::
Jaz ne vidim nobenega izbrisanega.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Cel tvoj "problem" ki si si ga naredil se vrti okoli točno tega da si nisi prebral tistega sporočila. Še enkrat vam vsem napišem:
1.) Pritožbe so namenjene ukrepom PROTI VAM. Nehite špecat.
2.) Veliko hitreje boste dobili odgovor če kliknete "#" pri sporočilu in ga zalepite zraven, ker pri taki količini postov pač ne moremo vedeti o čem točno govorite.
Pa prosim ne lepit kopij zbrisanih postov sem ker so:
a.) Zbrisani z razlogom
b.) Z njega ne vidimo konteksta in mora tisti, ko to bere iti iskat ta post v (verjetno) dolgi temi, kar spet podaljša čas do odgovora.
3.) Pomaga če razložite zakaj mislite da niste prekršili PRAVIL. "Njemu pa niste." Ni argument za to da lahko vi kršite pravila, proti njim bomo že sprejeli ukrepe.
4.) Samo forum je. Še vedno.
A je zdaj dovolj jasno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Cel tvoj "problem" ki si si ga naredil se vrti okoli točno tega da si nisi prebral tistega sporočila. Še enkrat vam vsem napišem:
2.) Veliko hitreje boste dobili odgovor če kliknete "#" pri sporočilu in ga zalepite zraven, ker pri taki količini postov pač ne moremo vedeti o čem točno govorite.
Pa prosim ne lepit kopij zbrisanih postov sem ker so:
a.) Zbrisani z razlogom
b.) Z njega ne vidimo konteksta in mora tisti, ko to bere iti iskat ta post v (verjetno) dolgi temi, kar spet podaljša čas do odgovora.
3.) Pomaga če razložite zakaj mislite da niste prekršili PRAVIL. "Njemu pa niste." Ni argument za to da lahko vi kršite pravila, proti njim bomo že sprejeli ukrepe.
4.) Samo forum je. Še vedno.
A je zdaj dovolj jasno?
OMFG, zdaj ti bom pa res napisal, da ne znaš brati ali pa selektivno, kar ti ne odgovarja, preskočiš.
1. A izbris posta in grožnja PROTI MENI ni ukrep? Če pa malo preletim Pritožbe je pa le eno direktno špecanje. Jaz se vsaj skušam ograditi od navajanja uporabnikov in raje napišem "uporabnik".
2. a. ...ki ga nikoli ne morem izvedeti.
2. b. A search funkcija ne deluje? Niti preko googla?
3. Glede na ukrepe ali neukrepe v drugih temah človek sklepa, da je nekaj dovoljeno. Zaradi tega se tudi odloči nekaj napisati. In odtod tudi začudenje nad ukrepom. Pričakujem pa (vsaj zase lahko govorim) enako postopanje v podobnih primerih. Rabiš primer?
No, evo, tole je bolj enostavno za odgovoriti, ne?
Hvala vnaprej.
MrStein ::
[
A je zdaj dovolj jasno?
Huh? 90% sporočil je "špecanje".
Ne, ni jasno.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Limit-sky: Nisi dal pritožbe in zato v tej temi zaključujem debato s tabo. Ko ti bo pa uspelo polinkati točen post se pa lahko vrneš. Če ti do sedaj ni še jasno da so merodajna Pravila in ne to kar se tebi zdi da vidiš v drugih temah potem pač vsi zapravljamo čas.
MrStein: Ja, zato pa nismo na njih odgovarjali. Očitno bomo morali taka sporočila tudi brisati.
MrStein: Ja, zato pa nismo na njih odgovarjali. Očitno bomo morali taka sporočila tudi brisati.
Zgodovina sprememb…
MrStein ::
Dajte se potem malo oskladiti med sabo. STASI tukaj trdi, da so Pritožbe namenjene za to (opozoriti moderatorja): Opozori moderatorja
Motiti se je človeško.
Dajte se potem malo oskladiti med sabo. STASI tukaj trdi, da so Pritožbe namenjene za to (opozoriti moderatorja): Opozori moderatorja
Bomo.
Mavrik, pozdravljen.
Najprej se ti opravičujem, ker sem par dni izpustil in ti nisem mogel odgovoriti.
V tem postu bom poskušal uporabiti čimveč direktnih povezav (polinkati, kot ti praviš) na sporočila, na katere se del moje pritožbe nanaša. Naj te na začetku opozorim, da bo moje sporočilo malo daljše.
Vsa stvar se je začela z izbrisom mojega sporočila v tej temi in s tvojim zadnjim opozorilom (pred čem, še sedaj ne vem):
http://slo-tech.com/novice/t491092/p330...
Ker je bilo moje sporočilo le odgovor na provokacijo drugega forumaša, sem bil mnenja, da je pritožba samoumevna. Torej, še enkrat: Pritožujem se na zadnje opozorilo, ki sem ga prejel s tvoje strani in kakšen ukrep me bi doletel, če se tvojega opomina ne bi držal?
Nadalje se prirožujem tudi nad izbrisom sporočila:
http://slo-tech.com/forum/t378468/p3327...
ker ni bilo namenjeno tebi.
Naj te, glede na tvoj post o merodajnosti Pravil:
http://slo-tech.com/forum/t378468/p3328...
opozorim na 36. člen, 3. točko (http://slo-tech.com/ostalo/pravila/ ), ki pravi: "Na pritožbo odgovarja tisti, ki je posredoval, ali upravljalec strani." Prosim za povrnitev prispevka in prosim gzibreta, da odgovori ali pa on izbriše prispevek. Pošteno?;
in na 4. točko, ki pravi: "V pritožbenem postopku je intervencija prepovedana.".
Zadnje se nanaša na moje sporočilo v Pritožbah, namenjeno gzibratu, ki si ga ti (Mavrik) izbrisal.
Upam, da bo tokrat šlo skozi. Naj te tudi dobronamerno spomnim, da lahko na tem forumu izveš marsikatero koristno informacijo. Predlagam, da odpreš novo temo z naslovom "Kako z Googlom iščem samo po specifični strani" ali kaj podobnega. Z uporabo narekovajev in "site:" dobiš precej hitro iskane informacije.
Hvala vnaprej za odgovore.
Prijeten dan še naprej.
Najprej se ti opravičujem, ker sem par dni izpustil in ti nisem mogel odgovoriti.
V tem postu bom poskušal uporabiti čimveč direktnih povezav (polinkati, kot ti praviš) na sporočila, na katere se del moje pritožbe nanaša. Naj te na začetku opozorim, da bo moje sporočilo malo daljše.
Vsa stvar se je začela z izbrisom mojega sporočila v tej temi in s tvojim zadnjim opozorilom (pred čem, še sedaj ne vem):
Ker je bilo moje sporočilo le odgovor na provokacijo drugega forumaša, sem bil mnenja, da je pritožba samoumevna. Torej, še enkrat: Pritožujem se na zadnje opozorilo, ki sem ga prejel s tvoje strani in kakšen ukrep me bi doletel, če se tvojega opomina ne bi držal?
opozorim na 36. člen, 3. točko (http://slo-tech.com/ostalo/pravila/ ), ki pravi: "Na pritožbo odgovarja tisti, ki je posredoval, ali upravljalec strani." Prosim za povrnitev prispevka in prosim gzibreta, da odgovori ali pa on izbriše prispevek. Pošteno?;
in na 4. točko, ki pravi: "V pritožbenem postopku je intervencija prepovedana.".
Zadnje se nanaša na moje sporočilo v Pritožbah, namenjeno gzibratu, ki si ga ti (Mavrik) izbrisal.
Upam, da bo tokrat šlo skozi. Naj te tudi dobronamerno spomnim, da lahko na tem forumu izveš marsikatero koristno informacijo. Predlagam, da odpreš novo temo z naslovom "Kako z Googlom iščem samo po specifični strani" ali kaj podobnega. Z uporabo narekovajev in "site:" dobiš precej hitro iskane informacije.
Hvala vnaprej za odgovore.
Prijeten dan še naprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Limit-sky ()
ZaphodBB ::
Ni pritožba, bi pa prosil enega admina da v temi: Socialna pomoc? offtopic debato med menoj, mikicem, globalno in ostalimi prestavi v novo temo.
Hvala.
Hvala.
SmeskoSnezak ::
Gandalfar, te lahko prosim, če si že zaklenil temo Kam z evri, da bi forkal (kopiral) dosedanji pogovor tja v novo/staro temo?!? :P
@ Pusti soncu v srce... @
Ker nismo (več) v vrtecu, upoštevamo da ste forumaši dovolj inteligentna bitja, da se znate zadržati pa čeprav kdo daje kakšne "provokacije". Žaljenje tako ni dopustno, ne glede na druge. Ukrep za kaj takega je seveda ustrezen naziv, ki te potem dalje označuje kot osebo, ki ni sposobna civiliziranega dialoga in se lahko še nadaljno oblikuje v naziv, ki nosi določene druge posledice.
Sporočilo je bilo pa izbrisano, ker v to temo ne spada (ni konkretna pritožba).
in na 4. točko, ki pravi: "V pritožbenem postopku je intervencija prepovedana."
Tako je. Na tvoje pritožbe (tudi trenutno) odgovarja upravljalec strani.
Kot že rečeno: tisto sporočilo ni bilo ne pritožba na konkreten ukrep, niti ni melo repa ne glave (očitno je bil fragment nekega pogovora od drugje?) tako da, jasno, sem ne spada.
SmeskoSnezak je izjavil:
Gandalfar, te lahko prosim, če si že zaklenil temo Kam z evri, da bi forkal (kopiral) dosedanji pogovor tja v novo/staro temo?!? :P
Žal trenutno tega naš Slo-Tech ne omogoča :(
Zgodovina sprememb…
Mavrik, hvala za odgovore. Bom poskušal pritrditi, da nismo več v vrtecu (???).
Žaljenje tako ni dopustno, ne glede na druge.
Se pravi, če nekomu, glede na njegova leta poveš, da si mu lahko oče, je to žaljenje? Čeprav le kot odgovor na "fantek"? V vrtecu pa res mogoče.
Pa izpustil si par vprašanj. Verjetno si jih samo spregledal. Nič zato, se zgodi. Ti lahko spet dam direktne povezave, če hočeš. Verjetno je bilo preveč sprašanj na kupu, pa so ti nekatera "ušla". Saj, jih bo pa vedno manj in bo naloga toliko lažja.
Sem pa bil verjetno preveč optimističen in upal, da sem sporočilo napisal na dovolj "enostavni" intelektualni ravni, pa sem se izgleda uštel.
Pa tudi tebi bi lahko bil oče, btw. Brez tiste opazke o kondomih.
Žaljenje tako ni dopustno, ne glede na druge.
Se pravi, če nekomu, glede na njegova leta poveš, da si mu lahko oče, je to žaljenje? Čeprav le kot odgovor na "fantek"? V vrtecu pa res mogoče.
Pa izpustil si par vprašanj. Verjetno si jih samo spregledal. Nič zato, se zgodi. Ti lahko spet dam direktne povezave, če hočeš. Verjetno je bilo preveč sprašanj na kupu, pa so ti nekatera "ušla". Saj, jih bo pa vedno manj in bo naloga toliko lažja.
Sem pa bil verjetno preveč optimističen in upal, da sem sporočilo napisal na dovolj "enostavni" intelektualni ravni, pa sem se izgleda uštel.
Pa tudi tebi bi lahko bil oče, btw. Brez tiste opazke o kondomih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Limit-sky ()
msjr ::
Nekdo posili in ubije vašega otroka...
Naj se zaklene tema, preden se razvije v kaj neprimernega (oz. se je že). Trol je zrel za naziv.
Naj se zaklene tema, preden se razvije v kaj neprimernega (oz. se je že). Trol je zrel za naziv.
Nekdo posili in ubije vašega otroka...
Hm, nekak ne vidim čez kateri ukrep točno se pritožuješ.
gendale ::
prosim da povrnete temo [izbrisana tema] saj ne gre za kršitev volilnega molka
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
broken/link ::
ista tema:
offtopic: https://slo-tech.com/forum/t300212/p334...
spravljanje na osebni nivo: https://slo-tech.com/forum/t300212/p334...
offtopic: https://slo-tech.com/forum/t300212/p334...
spravljanje na osebni nivo: https://slo-tech.com/forum/t300212/p334...
kmetek ::
na podlagi česa se briše?
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
a ste vi tukaj sploh normalni še?
Tomi ::
na podlagi česa se briše?
Na podlagi 1. alineje drugega člena Pravil. Ja, smo normalni.
metrodusa.blogspot.com
Ziga Dolhar ::
thor24: drži, pojasnilo je potrebno in je bilo trenutek nazaj dodano.
Primerjave z zloglasnimi voditelji niso dobrodošle / argmentirana debata in prehitro prestopijo meje žalitve. Brišemo preveč goreč(n)e komentarje obeh strani.
Primerjave z zloglasnimi voditelji niso dobrodošle / argmentirana debata in prehitro prestopijo meje žalitve. Brišemo preveč goreč(n)e komentarje obeh strani.
https://dolhar.si/
WarpedGone ::
@žiga:
Sem butl.
Ne razumem.
?
Komu in za kaj se naj opravičim?
Sej bi bil smešen, če bi kučan res smao sedel v svoji hišici in srkal kavo.
Ker pa se vsakič znova kaže in podpira in fotografija, pa s tem svojim pačenjem delaš karikaturo iz sebe.
Nizko padaš.
// Zadnje opozorilo.
Sem butl.
Ne razumem.
?
Komu in za kaj se naj opravičim?
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
Daedalus ::
ahac - kaj je tvoj problem? Izražanje strinjanja z drugim članom foruma se briše?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
drvo ::
Pritožba torej:
Zanima me kako je to kar sem napisal manj konstruktivno za debato kot primeri iz iste teme, ki jih bom navedel spodaj in niso bili izbrisani, medtem ko so bili moji komentarji zbrisani isti trenutek ko so se pojavili? In ker mi gre cenzura na živce in vztrajam na svojem dobim za nagrado še naziv.
še enkrat ker je bilo ponovno zbrisano:
LJUBLJANA 2: 0 SLOVENIJA
Zgolj opažanje, da je glede na NAJVIŠJO udeležbo v LJ. to definitivno vplivalo na volitve. RAZLIKA 42-21. V enem volilnem okraju(16k volilcev) celo 57+ za zokija.
primeri
1
a zoki je kr pobjedio? :)
drgač odziv SDS je pa sramoten, na koncu svojo povolilne "zabave" so nazdravili novim predčasnim volitvam, ki jih pričakujejo zelo kmalu?! wtf, dejte raj zgubit ko deci, ne pa kot p****
2
desničarji, kriv vam je janša, da pušite kurce od 91', ne pop tv, ne proplus, ne fužine
pa še bi se našlo podobnih komentarjev v tej temi.
Zanima me kako je to kar sem napisal manj konstruktivno za debato kot primeri iz iste teme, ki jih bom navedel spodaj in niso bili izbrisani, medtem ko so bili moji komentarji zbrisani isti trenutek ko so se pojavili? In ker mi gre cenzura na živce in vztrajam na svojem dobim za nagrado še naziv.
še enkrat ker je bilo ponovno zbrisano:
LJUBLJANA 2: 0 SLOVENIJA
Zgolj opažanje, da je glede na NAJVIŠJO udeležbo v LJ. to definitivno vplivalo na volitve. RAZLIKA 42-21. V enem volilnem okraju(16k volilcev) celo 57+ za zokija.
primeri
1
a zoki je kr pobjedio? :)
drgač odziv SDS je pa sramoten, na koncu svojo povolilne "zabave" so nazdravili novim predčasnim volitvam, ki jih pričakujejo zelo kmalu?! wtf, dejte raj zgubit ko deci, ne pa kot p****
2
desničarji, kriv vam je janša, da pušite kurce od 91', ne pop tv, ne proplus, ne fužine
pa še bi se našlo podobnih komentarjev v tej temi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: drvo ()
Dr_M ::
Wow, sej ne morem verjet.
Post, ki ni bil brisan.
T-h-o-r :: danes, 22:26:14
citiraj
#
Dr_M :: danes, 22:28:40
citiraj
#
Brez skrbi, tut ti ga pusis, za povrhu ga pa se od zadi dobivas, samo ti tega se ne ves. :>
4.12.2011 - Dan, ko je umrla Slovenija. RIP.
Zgodovina sprememb...
izbrisal: Gandalfar (danes ob 22:28:55)
izbrisal: kuglvinkl (danes ob 22:28:47)
ustvaril: Dr_M (danes ob 22:28:40)
In se nadaljuje...
T-h-o-r :: danes, 22:29:35
citiraj
#
saj ni važno, če bi šteli samo ti glasovi, bi dobil 3 %
on pa je v 2 mesecih pidobil večino slovenije
desničar dr_m, sorry, samo meni je všeč moje brezplačno šolstvo (ki to v bistvu ni), moje obvezno zdravstveno zavarovanje in moji lokalni uradniki na upravni enoti, ki mi dajo vozniško, osebno itd.
In brisano...
Dr_M :: danes, 22:31:39
citiraj
#
desničar dr_m, sorry, samo meni je všeč moje brezplačno šolstvo (ki to v bistvu ni), moje obvezno zdravstveno zavarovanje in moji lokalni uradniki na upravni enoti, ki mi dajo vozniško, osebno itd.
Komunist T-h-o-r, meni bi bila pa vsec drzava, kjer nebi bilo takih, ki spodkopavajo in unicujejo vse kar je dobrega v njej. Ampak na zalost vas je prevec.
Zgodovina sprememb...
izbrisal: Mavrik (danes ob 22:32:16)
ustvaril: Dr_M (danes ob 22:31:40)
Torej, bi kdo lahko pojasnil cemu taka razlika?
Post, ki ni bil brisan.
T-h-o-r :: danes, 22:26:14
citiraj
#
Dr_M :: danes, 22:28:40
citiraj
#
Brez skrbi, tut ti ga pusis, za povrhu ga pa se od zadi dobivas, samo ti tega se ne ves. :>
Zgodovina sprememb...
izbrisal: Gandalfar (danes ob 22:28:55)
izbrisal: kuglvinkl (danes ob 22:28:47)
ustvaril: Dr_M (danes ob 22:28:40)
In se nadaljuje...
T-h-o-r :: danes, 22:29:35
citiraj
#
In brisano...
Dr_M :: danes, 22:31:39
citiraj
#
Komunist T-h-o-r, meni bi bila pa vsec drzava, kjer nebi bilo takih, ki spodkopavajo in unicujejo vse kar je dobrega v njej. Ampak na zalost vas je prevec.
Zgodovina sprememb...
izbrisal: Mavrik (danes ob 22:32:16)
ustvaril: Dr_M (danes ob 22:31:40)
Torej, bi kdo lahko pojasnil cemu taka razlika?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
drvo: tvoj komentar je bil ponovljen večkrat, kljub brisanju in od začetka ni vseboval nobene vsebine ali argumenta. V kolikor bodo v nadalje tvoji prispevki korektni, boš dobil pravico do ponovnega sodelovanja.
metrodusa.blogspot.com
jaz: Kjer boste ignorirani.
kuglvinkl: Si ziher, da je vse v redu?
jaz: Zanima me samo komu in za kaj se naj opravičim.
Torej? Je bil kdo mal preveč triggerhappy in bi priznanje bolelo?
kuglvinkl: Si ziher, da je vse v redu?
jaz: Zanima me samo komu in za kaj se naj opravičim.
Torej? Je bil kdo mal preveč triggerhappy in bi priznanje bolelo?
T-h-o-r ::
zanimivo, da so to brisali, kajti na oboje sem ti potem še odgovoril dr_m
dajte pustite nas do ene polnoči, da kršimo vsa pravila po spisku v temi komentar na volitve, ne bit tako jebeno pedantni
dajte pustite nas do ene polnoči, da kršimo vsa pravila po spisku v temi komentar na volitve, ne bit tako jebeno pedantni
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()
drvo ::
Hvala za odgovor, kot zgleda popolnega odgovora ne bom dobil, saj sem na dopolnjeno vprašanje bil deležen ponovne cenzure. Zato je to NOVA pritožba. Razumem pravilo, da je odgovor na pritožbo dokončen, vendar, če je odgovor tako polovičarski in na ponovno, sicer čisto kulturno postavljeno vprašanje doživiš ponovno cenzuro je bolje da se začasno odstranim s foruma, ki izvaja cenzuro, kjer je nepotrebna.
ŠE CENZURIRANO VPRAŠANJE:
Tomi, glede na rezultate v volilnih enotah je bil vsaj delno konstruktiven za debato: V prvotni obliki morda ne, kasneje pa sem ga dopolnil. Glede na nadpovprečno udeležbo v volilni enoti Ljubljana in okolica in visoko razliko med vodilnima strankama, je to, glede na majhno razliko na državni ravni, še kako mogoče. Še naprej pa me zanima, kako je bil moje sodelovanje v debati manj konstruktivno od primerov, ki sem jih navedel in tistih, ki jih je navedel Dr M?
ADIJO!
ŠE CENZURIRANO VPRAŠANJE:
Tomi, glede na rezultate v volilnih enotah je bil vsaj delno konstruktiven za debato: V prvotni obliki morda ne, kasneje pa sem ga dopolnil. Glede na nadpovprečno udeležbo v volilni enoti Ljubljana in okolica in visoko razliko med vodilnima strankama, je to, glede na majhno razliko na državni ravni, še kako mogoče. Še naprej pa me zanima, kako je bil moje sodelovanje v debati manj konstruktivno od primerov, ki sem jih navedel in tistih, ki jih je navedel Dr M?
ADIJO!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: drvo ()
To velja za vse strani.
Tematika? --Tomi
Obnašanje.
Nekoga se svojevoljno poštemplja in ignorira.
Ker slučajno ne pljuva po tapravih.
Dr_M ::
Zgleda, da se vse pritozbe uspesno ignorirajo.
Pricakuje ST na kaksno financno injekcijo od ZJ?
Pricakuje ST na kaksno financno injekcijo od ZJ?
The reason why most of society hates conservatives and
WarpedGone je izjavil:
To velja za vse strani.
Tematika? --Tomi
Obnašanje.
Nekoga se svojevoljno poštemplja in ignorira.
Ker slučajno ne pljuva po tapravih.
Tvoj odgovor je bil komentar na Primožev zapis, ki je bil redakcijski in ni imel povezave z vsebino debate in kot takšen ni potreboval replik. Zato je bil odgovor izbrisan.
metrodusa.blogspot.com
Tomi, ja. No fight with you. Tvoje današnje delo je brez madeža.
Si žal izjema.
No, al pa tudi ne.
Si žal izjema.
No, al pa tudi ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
tsh2 ::
Cenzuriranje besede zorangutan je pač malo preveč debilno in diktatorsko za moje pojme. Posebej ker se Janši lahko daje žaljive vzdevke, pa tega nihče ne cenzurira. Čestitke Tomi-ju, dosegel je, da bom nehal obiskovati ta forum.
jest10 ::
Se da malo popucati forum tele nestrpnosti? Pa kakšen naziv tudi ne bi škodil. Nekateri osebki že prav bolano zmerjajo južne, lasten narod itd
Sem mislim da že enkrat napisal: kazanje s prsti na druge ne pomeni da vi niste kršili pravil in vas ne bo rešilo ukrepa. Za druge bomo že poskrbeli in prosim nehajte spamati s špecanjem - očitno sami več kot dobro veste da ste kršili pravila.
Ahac se še vedno uspešno skriva?
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Ziga Dolhar ::
ahac - kaj je tvoj problem? Izražanje strinjanja z drugim članom foruma se briše?
1. Pritožba mora biti konkretizirana.
2. "+1" ni argumentirana debata.
https://dolhar.si/
Ok, konkretiziram.
Ker je v debati poleg argumentirane izmenjave stališč pomembno tudi to, s katerim (čigavim) mnenjem se nekdo strinja oz. ga podpira, me zanima, zakaj se omejuje možnost izrekanja podpore mnenju drugega udeleženca v debati.
Povedano drugače - kako lahko izrazim strinjanje z mnenjem nekoga drugega, brez da bi mi objavo moderatorji pobarvali v rdeče? Ker očitno +1 ne ustreza. A običajen "Strinjam se z mnenjem [ime uporabnika]" pa je ok? Če tudi to ni OK, kaj potem je ok?
Ker je v debati poleg argumentirane izmenjave stališč pomembno tudi to, s katerim (čigavim) mnenjem se nekdo strinja oz. ga podpira, me zanima, zakaj se omejuje možnost izrekanja podpore mnenju drugega udeleženca v debati.
Povedano drugače - kako lahko izrazim strinjanje z mnenjem nekoga drugega, brez da bi mi objavo moderatorji pobarvali v rdeče? Ker očitno +1 ne ustreza. A običajen "Strinjam se z mnenjem [ime uporabnika]" pa je ok? Če tudi to ni OK, kaj potem je ok?
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Cenzuriranje besede zorangutan je pač malo preveč debilno in diktatorsko za moje pojme. Posebej ker se Janši lahko daje žaljive vzdevke, pa tega nihče ne cenzurira. Čestitke Tomi-ju, dosegel je, da bom nehal obiskovati ta forum.
Etimološko prosim razloži, kako omenjena tvorjenka ni žaljiva. Potem pa se lahko pogovarjamo naprej.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlagaj izbrisOddelek: Slo-Tech | 3134 (2377) | MrStein |