Forum » Strojna oprema » Gigabyte GA-P55-UD5 ne požene!
Gigabyte GA-P55-UD5 ne požene!
Fonzy ::
Pozdravljeni . Včeraj sem kupil nov sistem z i5 Vendar imam težavo z matično ploščo GA-P55-UD5 .Računalnik sem sestavil vendar pri zagonu se računalnik prižge za sekundo ter ugasne.Zatem se sistem sam začne prižigat ter ugašat!Ko je računalnik ugasnjen na matični plošči sveti rdeča S4/S5 LED-dioda!Sprobal sem napajalnik in deluje na drugem sistemu.Nato sem sprobal samo matično ter napajalnik vendar se sistem zažene samo za sekundo ter ugasne !Kaj bi bilo lahko narobe, kot to, da je plata fuč?
Galaxy ::
Si priklopil kabel za napajanje procesorja? (levo zgoraj od procesor socketa) Meni se je prav to pripetilo in sem že vse pošiljal v pm Poskusi tudi BIOS update, ali pa poglej če so vsi pin-i (torej kontakti na socketu poravnani - tudi to se je meni zgodilo, da je bilo jih par zvitih)
Fonzy ::
Napajanje procesorja sem priklopil.(Pine sem tudi preveril vendar nevidim nič pokrivljenega.Z biosom si pa teško kaj pomagam če nemorem pognati matične plošče.
TOP ::
Probaj znet baterijo ven in nazaj not dat.Sem pa skoraj ziher da je plata.Plato reklamiraj,take izkušnje mam jaz s tem Gigašrotom.Pomoje je plata fuč
Pa zamenjaj za Asus
Pa zamenjaj za Asus
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TOP ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8902 (8349) | Pšenični |
» | Odpovedal računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1439) | gt55gre |
» | Pomoč pri sestavi računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1607 (1357) | Han |
» | Sistem se po 5 s ugasneOddelek: Strojna oprema | 1135 (889) | schurda |