» »

powerplay manager

powerplay manager

jabcek ::

Če ima kdo kaj odvečnega časa in bi se rad preizkusil kot manager virtualne hokejske ekipe se lahko prijavi na [url]powerplaymanager.com[/url]

še kratka predstavitev:

Ste kdaj sanjali, da bi imeli hiško na peščeni plaži ob kristalno čistem morju? Žal je to skoraj neuresničljivo.

Kaj pa o večerji s kakšnim znanim filmskim igralcem? Morda športnikom? Žal je tudi to skoraj nemogoče.

Ali pa ste morda sanjail o tem, da bi vodili svojo ekipo in upravljali z osebjem, igralci? To pa je seveda mogoče!

V naslednjih vrsticah vam predstavljamo spletno igro, ki je še v fazi razvoja-Powerplay manager ali na kratko PPM.

PPM je online športna managerska igra, ki pa je trenutno še v povojih. Trenutno poteka Pre-final verzija hokeja in popoln zagon hokeja pričakujemo zelo kmalu.

Seveda pa Powerplay ni kot vse druge managerske simulacije, ki ti ponujajo samo en šport. Na PPM-ju bo v nadaljnem mogoče igrati še 8 drugih športov. Ti športi pa so: nogomet, košarka, baseball, rokomet, tenis, formula 1, biatlon in odbojka. Slovensko skupnost že zdaj sestavlja okrog 3 300 managerjev, ki nestrpno čakajo na svoje ekipe. Powerplay managerju pomagata kar 202 člana osebja, katerih glavno delo je pomoč uporabnikom, skrb za red na forumih, prevajalske naloge...

Lahko vam zaupamo, da je slovenska skupnost ene izmed najbolj aktivnih in prepoznavnih v svetu PPM-ja. Tedensko izdajamo PP revijo, preko katere izvajamo veliko nagradnih iger z bogatimi nagradami. Ena izmed zadnjih nagradnih iger je bila uganka o evropskih velemestih, glavna nagrada pa je bila kar 4-dnevni izlet v Bristol, na katerega bo nagrajenec odpotoval ravno na zadnji dan naše reklamne kampanje. Seveda pa organiziramo tudi nagradne pokale z nagradami, ki so bile v letošnji sezoni pokala rekordne. Zmagovalec bo prejel kar 1-letni PRO paket, ki igro še popestri in vam odpre še veliko novih možnosti.

Od tu naprej sploh ne bi več smeli brati. Morali bi že biti v postopku registracije na Powerplay Managerju in postati del te neverjetne avanture, ki vam dopušča manipulacijo z vašim osebjem ter igralci!

Lep pozdrav,

Slovenska PPM ekipa


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mešetar.com [razvojno-beta testiranje] (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24738214 (23997) opeter
»

Najboljša igra (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11518754 (7163) oo7
»

Salzburg do izenačenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
615666 (4017) Ejsi_Disi

Več podobnih tem