Forum » Strojna oprema » Problem z zvočno
Problem z zvočno
Malgaj ::
Torej, imam problem z zvočno kartico. Katerekoli zvočnike priklopim na računalnik mi v desnem zvočniku močno hrešči (če premikam kabel na mestu, kjer je priklopljen na zvočno se hreščanje spreminja). Ker rač. ni več v garanciji me zanima če lahko montiram novo, glede na to da je moja zdajšnja zvočna integrirana?
nekikr ::
Seveda lahko. Greš v BIOS in izključiš integrirano zvočno. Potem pa vgradiš novo in to je to.
Malgaj ::
Sem preizkusil in je s kablom vse vredu.
Zdaj me pa zanima katero poceni zvočno mi priporočate. O tem namreč nimam pojma. Sem sicer precej nezahteven uporabnik, vendar pa bi vseno malenkost boljšo kartico od integrirane. Torej kakšne so kaj cene?
Zdaj me pa zanima katero poceni zvočno mi priporočate. O tem namreč nimam pojma. Sem sicer precej nezahteven uporabnik, vendar pa bi vseno malenkost boljšo kartico od integrirane. Torej kakšne so kaj cene?
nekikr ::
Če ne rabiš ne vem kaj, potem pojdi v Big Bang in vzemi Genius soundmaker 5.1. Nekje 20-25EUR stane, čisto spodobna zadeva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5493 (3843) | fulgur |
» | zvok na računalniku ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2773 (2624) | drzni86 |
» | Zvočna kartica Genius Sound maker value 5.1 problemOddelek: Zvok in slika | 3589 (2384) | Riff |
» | Katera zvočna kartica 5.1?Oddelek: Zvok in slika | 1459 (1147) | jamiroq |
» | DD5.1 in/ali DTSOddelek: Zvok in slika | 1383 (1168) | VASkO |