Forum » Zvok in slika » Prosim pomoč za povezavo Notebooka in Monitorja?
Prosim pomoč za povezavo Notebooka in Monitorja?
Mah ::
Živjo!
Imam sledeči problem. Imam notebook EliteBook 8730w, ki ima izhod HDMI in VGA. Rad bi ga povezal z monitorjem LG2284W, ki ima DVI. Kabel za povezavo je DVI-DVI. Ker sem imel adapter VGA-DVI, sem ta problem rešil in povezal. Notebok je drugi monitor takoj zaznal, vendar slike pa kar ni. Mi lahko poveste, zakaj ni slike, lepo prosim, če morda kdo ve?
LP!
Imam sledeči problem. Imam notebook EliteBook 8730w, ki ima izhod HDMI in VGA. Rad bi ga povezal z monitorjem LG2284W, ki ima DVI. Kabel za povezavo je DVI-DVI. Ker sem imel adapter VGA-DVI, sem ta problem rešil in povezal. Notebok je drugi monitor takoj zaznal, vendar slike pa kar ni. Mi lahko poveste, zakaj ni slike, lepo prosim, če morda kdo ve?
LP!
- spremenil: Mah ()
miranpozar ::
Si probal s "fn" tipko za ciklanje monitorjev (ponavadi na F5, se pravi fn+F5, oziroma poišči na tipkovnici slikco dveh ekrančkov).
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Mah ::
Sem ja. Ne dela. Kabel je DVI-D, pretvornik DVI-VGA. Če je DVI-D priključek, potem pošilja digitalen signal v VGA, ki je analogen, zato ne dela (oz. bi rabil electronic convertor box). Če bi imel DVI-A bi bila verjetno drugačna zgodba. DVI-VGA se navadno uporablja za DVI-A priključke. Rabil bi DVI-HDMI pretvornik in bom poskusil še to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mah ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvojni monitorOddelek: Strojna oprema | 4017 (2836) | BorutK-73 |
» | Tretji monitorOddelek: Zvok in slika | 1160 (908) | Duhec |
» | VGA na DVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (859) | Brias |
» | Vmesnik DVI-VGAOddelek: Zvok in slika | 1053 (964) | francek1 |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4549 (4398) | Saladin |