Forum » Loža » Vozniško dovoljenej kategorije A1
Vozniško dovoljenej kategorije A1
winlins ::
Danes sem opravil vozniški izpit kategorije A1 pa me zanima kako je zdaj z tem zakonom če še z leti dobim zraven npr. z leti 18. 250ccm in pri 21. neomejeno ali pa je da moraš za A kategorijo delat vse posebej.
blackbfm ::
Nič ne pride z leti. Bo treba delat posebej. Če se ne motim bo v kratkem oz. če ni že, še to da imaš 2 leti omejitve s kilovati za A kategorijo.
RunoTheDog ::
Ja, sedaj velja nov zakon, ko moraš za vsako kategorijo opravljat praktični del izpita.
V začetku tega meseca sem bil tudi sam presenečen nad tem. K sreči sem izpit že opravil 2 leti prej tako, da so mi samo napisali za a2
Ne razumem pa, zakaj so uvedli izpit za vožnjo osebnega avtomobila z lahkim priklopikom (vsaj tako je narisano na kartici). Vlečejo keš?
V začetku tega meseca sem bil tudi sam presenečen nad tem. K sreči sem izpit že opravil 2 leti prej tako, da so mi samo napisali za a2
Ne razumem pa, zakaj so uvedli izpit za vožnjo osebnega avtomobila z lahkim priklopikom (vsaj tako je narisano na kartici). Vlečejo keš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17500 (9059) | Twixz |
» | Izpit kategorije AOddelek: Loža | 13855 (5971) | bajsibajsi |
» | Izpit za A kategorijoOddelek: Na cesti | 9382 (8305) | bajsibajsi |
» | Motoristi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14030 (11937) | guest #44 |
» | A kategorija- izpit... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9664 (7204) | guest #44 |