Forum » Zvok in slika » glasnost laptop
glasnost laptop
rokkas ::
Pozdravljeni,
Imam lenovo laptop ki pa pri gledanju filmov je tudi na najvecjo glasnost dokaj tih (serijsko). resitev je nosti s seboj zvočnike. samo to ni vedno mogoče zato me zanima ali obstaja kak program ki bi umetno se povečal glasnost?
Imam lenovo laptop ki pa pri gledanju filmov je tudi na najvecjo glasnost dokaj tih (serijsko). resitev je nosti s seboj zvočnike. samo to ni vedno mogoče zato me zanima ali obstaja kak program ki bi umetno se povečal glasnost?
hunter01 ::
Jaz sem to občasno delal s kodeki (ac3 filter, ffdshow, odvisno kere imaš) sam se opazi pri kvaliteti zvoka, tak popačeno malo pride.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za uravnavanje glasnostiOddelek: Programska oprema | 1165 (1029) | kosta |
» | Normalizacija glasnosti v vlcjuOddelek: Zvok in slika | 1935 (1743) | popster |
» | Tudi Seagate s terabajtnim diskomOddelek: Novice / Diski | 3673 (3267) | Mercier |
» | [Hi-Fi] Glasnost izhoda na zvočni karticiOddelek: Zvok in slika | 1744 (1661) | mte |
» | Končna stopnjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3375 (3224) | zlobcek |