Forum » Kaj kupiti » Prenosnik - baterija?
Prenosnik - baterija?
Rokic ::
Pozdravljeni!
Na prenosniku mi počasi peša baterija, saj kdaj zdrži eno uro, kdaj pa celo dve uri, s tem da to zelo niha. Nekateri boste rekli, da je to vredu, samo ni, saj pri enaki uporabi različno zdrži baterija.
Sedaj pa me zanima par stvari.
Kakšno baterijo? Originalno ali tiste kitajske, ki se jih dobi na ebayu? Razlika v ceni je ogromna (2-3x). Ali bi bilo bolje, da povprašam za obnovitev baterije pri temu namenjenim podjetjem?
Hvala in LP
Na prenosniku mi počasi peša baterija, saj kdaj zdrži eno uro, kdaj pa celo dve uri, s tem da to zelo niha. Nekateri boste rekli, da je to vredu, samo ni, saj pri enaki uporabi različno zdrži baterija.
Sedaj pa me zanima par stvari.
Kakšno baterijo? Originalno ali tiste kitajske, ki se jih dobi na ebayu? Razlika v ceni je ogromna (2-3x). Ali bi bilo bolje, da povprašam za obnovitev baterije pri temu namenjenim podjetjem?
Hvala in LP
ncc2000 ::
Replace baterija iz kitajske za moj prenosnik je bila zaendrek. Že ko sem jo dobil je zdržala le cca 70% časa originalne, ko je le-ta bila še nova, po pol leta pa je bilo gameower.
Škoda, da sem originalno vrgel stran, tista je držala še vsaj ene 15 minut, kittajska pa sedaj..mogoče 3.
Odsvetujem!
Škoda, da sem originalno vrgel stran, tista je držala še vsaj ene 15 minut, kittajska pa sedaj..mogoče 3.
Odsvetujem!
Rokic ::
dejansko, se mi potem splača nabavit posebej celice, pa sam pospajkat doma. Bom vedu vsaj kaj vtaknem notr :D
techfreak :) ::
dejansko, se mi potem splača nabavit posebej celice, pa sam pospajkat doma. Bom vedu vsaj kaj vtaknem notr :D
Pri spajkanju Li-ion celic bodi previden. Zelo hitro jih uničiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15340 (2110) | sh00ter92 |
» | Windows 7 ubija baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 21651 (17065) | nekikr |
» | Kje nabaviti poceni Li-Ion akuje ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3601 (3253) | Boeing |
» | Vprašanje o RAMihOddelek: Kaj kupiti | 1558 (1307) | Tic |