» »

gp4

gp4

sk8er ::

a že obstaja letošnja sezona za gp4?ke se jo da dobit?

Stallone ::

Obstaja že... Sem že igral...

MI_KO ::

Se vidi, da nisi z Maribora! (Če bi bil bi bral večer)

V večeru (WWW.vecer.com) je članek o tem, pa tudi link! (Vsaj mislim, da je pravi, piše samo, da je to nek update)

Mene bolj zanima, zakaj mi gp4 kr naenkrat zbreaka! ( V XP) Ponavadi ko začnem ali končam vozit. Se to komu od vas tud dogaja in kak (Če sploh) ste to odpravli!
MI_KO

sk8er ::

mam win 98 in dela normalno in gladko!

ABX ::

Same here.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Stallone ::

MI_KO: Jest igram na XP-jih, pa ni normalno dela...

LojzePek ::

Alpha F1

Sam pripomnem naj da sem dosti prevozil gp2 in gp3 na volanu in moram rect da je gp4 porazna, sploh če jo primerjam z f1 2002. Tu mam najbolj v mislih fizikalni model, force feed, AI in pa požrešnost procesorja.

Kriko ::

Pek se strinjam z tabo, volan bi res lahko bil malo boljše podprt, in ima F1-2002 prednost 90% : 10%!
Drugače mi je stil vožnje precej boljši kot v GP, mislim obnašanje formule, ker se obnaša realno, v F1-2002 pa bolj relistično, saj te na tak način nosi v ovinkih kar pri formuli ni mogoče!
Drugače pa sta ta načina različna in enim je všeč eden drugim drugi, samo relanost obnašanja je na strani GP4!
lp

l-note ::

GP4 je eno samo sranje u primerjavi z F1 2002. No, sej grafika ni slaba, ampak fizikalni model formule je pa k... Še če izklopš vse pomoči se avto drži proge k ne vem kva. Res, pomoči je preveč, k prideš v ovink sploh ne morš zavit do konca, ker ti "pomoč" to omejuje.

Zavo ::

Mi_Ko tudi meni je že zbreakalo GP4, imam pa XP Pro!
Poleg tega imam jaz še drug problem in sicer:
- v meniju mi miška strašljivo počasi premika pointer!

vem ja, driverje za GF2 MX400 si namesti,
samo sem jih probal že 20 pa vedno isto, na 3Dmark2001 pa imam rezultat 1320 pik!

Lahko kdo pomaga?

MI_KO ::

Zavo:

Če maš AMD poglej mojo temo v forumu AMD in directx. JAs sem si oni bugfix dol potegno, do zdaj pa še nisem mel šans stestirat zadevo. Mogoče res deluje!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

formula 1

Oddelek: Igre
292028 (1390) DenisM
»

F1 igra .... katera trenutno najboljsa ....

132490 (2135) PrimozR
»

Kateri volan oziroma kje kupiti Lgitech MOMO Force?

Oddelek: Kaj kupiti
111657 (1422) Tattoo-
»

Fizika avtomobilov v igrah!?!?

322227 (1596) Microsoft
»

Grand Prix 4 VS F1 2002

101409 (1020) LapD

Več podobnih tem